17.01.2022  |  Branchenyt

Brug Supply Chain Design som et strategisk værktøj i virksomheden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Man bør overveje at investere i Supply Chain design som et strategisk værktøj, hvis man vil opnå en markedsfordel. Med en sådan investering kan man nemlig reducere omkostningerne, forbedre ydeevnen eller endda blive mere bæredygtig.

Lederskab inden for ethvert forretningsområde er en kombination af ledelsesfokus og de investeringer der bliver foretaget. For Supply Chain er det ikke anderledes.

Mens barren konstant hæves, er den nuværende Supply Chain-ydelse hos enhver virksomhed (både med hensyn til kundeservice og omkostninger) i høj grad et strategisk valg. For eksempel kan ledelsen af ​​forretningsmæssige årsager acceptere højere forsyningskædeomkostninger i bytte for overlegen kundeservice. Eller de kan acceptere lavere serviceniveauer til gengæld for lavere omkostninger. 

Supply Chain-optimering er en vigtig teknologitrend. På trods af denne anerkendelse mener mindre end halvdelen af de adspurgte virksomheder (44%, kilde: industryweek), at deres virksomhed har en klar og effektiv strategi for optimering af forsyningskæden. Så der er et kæmpe potentiale.

Det man skal huske på er, at en investering, der reducerer omkostningerne og forbedrer ydeevnen, kan en tidlig implementering give en markedsfordel.

Læs mere om Supply Chain deisgn i dette whitepaper. Download gratis.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi har mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden Vi scanner det globale marked for de bedste Supply Chain teknologier og implementerer dem herefter. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Det vil sige vi ejer ikke softwaren men kan 100% hj…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere