Innovation

Innovation

Infrastrukturalliance: Krav om CO2-reduktion er nøglen til mere innovation

Frem mod forhandlingerne om en national infrastrukturplan, forsøger en ny alliance for bæredygtig infrastruktur at råbe Folketingets partier op. Forhandlingerne forventes at gå i gang inden længe, og alliancen opfodrer til, at der bliver stillet krav til CO2-reduktioner i anlægs-og infrastrukturprojekter. De mener nemlig, at det er nøglen til at sætte gang i udvikling og innovation i branchen.

Branchenyt

Feb 23: SCN Summit Sustainability Webinar, 17 PM CEST Online

How can you differentiate between "good" AI and "bad" AI when evaluating what's powering your organization's supply chain? And what does that have to do with sustainability? 

Indhold fra partner

Sourcing

Brexit vil påvirke væksten af særlige fagområder

Fire ud af ti logistikfagfolk siger, at handelsusikkerhed er den største barriere for innovation i forsyningskæden i deres virksomheder. Carsten Lundin, Director Sales, BluJay Solutions A/S hos BluJay Solutions, forudsiger at fire roller i forsyningskæden, vil vokse i lyset af Brexit blues.

Indhold fra partner

Planlægning

75 procent af virksomhederne planlægger at foretage ændringer for at opbygge mere modstandsdygtige forsyningskæder

Ny rapport fra BluJay Solutions giver indsigt i, hvordan forsyningskæde- og logistikvirksomheder håndterer disruption, opbygger langsigtet modstandsdygtighed og prioriterer kundeoplevelse og innovation

Indhold fra partner

Innovation

Panasonic lancerer to nye professionelle 4K-skærmserier til sikker drift døgnet rundt

SQE1-serien er en førsteklasses professionel skærmeserie til uafbrudt brug døgnet rundt i virksomheders og offentlige informationsområder. CQE1-serien er perfekt til brug i klasseværelser og til skiltning i detail- og hotelbranchen – men til en yderst omkostningsvenlig pris.

Indhold fra partner

Branchenyt

BluJay Solutions modtager ATLAS 9.0 NCTS-certificering i Tyskland for deres opgraderede Customs Management-ZABIS®-software

BluJay Solutions, en førende leverandør af supply chain-software og -tjenester, annoncerede den 25. august release og officiel certificering af en ny, forbedret on-demand, brugeroplevelse for NCTS til deres toldadministrationssoftware i Tyskland, Customs Management-ZABIS®.

Indhold fra partner

Branchenyt

Blue Ocean Robotics modtager endnu en blåstempling med ”Verdens Mest Innovative” Top 10-placering

Sammenlignet med samtlige robotvirksomheder globalt er den danske servicerobotkoncern Blue Ocean Robotics blandt de 10 mest nyskabende. Det konkluderer magasinet Fast Company på sin årlige liste over klodens mest innovative selskaber.

Strategi & ledelse

Udfordrende tider styrker brancher med nye teknologiløsninger

Pandemiens udfordringer gør virksomhederne stærkere gennem nye teknologier, der bliver relevante som aldrig før. Heldigvis er de fleste danske virksomheder gode til at tænke i nye baner.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Bredt flertal sikrer udrulningen af 5G i Danmark

I 2025 vil mindst 75 pct. af Danmarks befolkning have adgang til nye, hurtige 5G-mobilnet. Det er resultatet af en bred politisk enighed på Christiansborg om at udbyde nye frekvenser til mobilselskaberne.

SCM 4.0

Verizon lancerer 5G for virksomheder i Europa

5G lanceres for virksomheder i blandet andet Europa. Dermed kan virksomheder få deres eget, skræddersyede on-site mobilnetværk. Det fjerner behovet for at sende data gennem offentlige netværk.

SCM 4.0

Indspark: Freight Forwarders: Innovation in Digitalisation

Innovation

Combilifts palleløfter vinder prestigefyldt pris

Combilift er dette års vinder af den internationale IFOY Awards i ’Warehouse Truck Lowlifter’-kategorien. Prisen går specifikt til virksomhedens innovative Combi-CS palleløfter med kontravægt.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere