Innovation

SCM 4.0

Bredt flertal sikrer udrulningen af 5G i Danmark

I 2025 vil mindst 75 pct. af Danmarks befolkning have adgang til nye, hurtige 5G-mobilnet. Det er resultatet af en bred politisk enighed på Christiansborg om at udbyde nye frekvenser til mobilselskaberne.

SCM 4.0

Verizon lancerer 5G for virksomheder i Europa

5G lanceres for virksomheder i blandet andet Europa. Dermed kan virksomheder få deres eget, skræddersyede on-site mobilnetværk. Det fjerner behovet for at sende data gennem offentlige netværk.

SCM 4.0

Indspark: Freight Forwarders: Innovation in Digitalisation

Innovation

Combilifts palleløfter vinder prestigefyldt pris

Combilift er dette års vinder af den internationale IFOY Awards i ’Warehouse Truck Lowlifter’-kategorien. Prisen går specifikt til virksomhedens innovative Combi-CS palleløfter med kontravægt.

Innovation

Trolleys fra produktion til detail

En af Europas største aktører inden for blomster og planter har et ønske om at producere og transportere mere bæredygtigt. De tester derfor de nye UNI-TROLL trolleys.

Branchenyt

Mercedes-Benz Trucks lancerer eftermontering af Højresvingsassistent til lastbiler

For at sikre en fremtid helt uden trafikuheld gør Mercedes-Benz det nu muligt at få eftermonteret Højresvingsassistent i flere af de modeller, der allerede kører på vejene. Og selv for ældre modeller, der ikke er kompatible med Højresvingsassistent, tilbydes flere alternativer, der højner sikkerheden for især de bløde trafikanter.

Planlægning

75 procent af virksomhederne planlægger at foretage ændringer for at opbygge mere modstandsdygtige forsyningskæder

Ny rapport fra BluJay Solutions giver indsigt i, hvordan forsyningskæde- og logistikvirksomheder håndterer disruption, opbygger langsigtet modstandsdygtighed og prioriterer kundeoplevelse og innovation

Indhold fra partner

Innovation

Panasonic lancerer to nye professionelle 4K-skærmserier til sikker drift døgnet rundt

SQE1-serien er en førsteklasses professionel skærmeserie til uafbrudt brug døgnet rundt i virksomheders og offentlige informationsområder. CQE1-serien er perfekt til brug i klasseværelser og til skiltning i detail- og hotelbranchen – men til en yderst omkostningsvenlig pris.

Indhold fra partner

Branchenyt

BluJay Solutions modtager ATLAS 9.0 NCTS-certificering i Tyskland for deres opgraderede Customs Management-ZABIS®-software

BluJay Solutions, en førende leverandør af supply chain-software og -tjenester, annoncerede den 25. august release og officiel certificering af en ny, forbedret on-demand, brugeroplevelse for NCTS til deres toldadministrationssoftware i Tyskland, Customs Management-ZABIS®.

Indhold fra partner

IT

Verizon indgår samarbejde med Microsoft om hurtig udvikling af end-to-end IoT-løsninger

Verizon Business vil nu styrke udviklingen af IoT-løsninger ved brug af Microsoft Azure. Cognizant er første virksomhed til at anvende den kombinerede løsningsplatform til at udvikle en egen IoT-baseret applikation.

Branchenyt

‘The first and last mile as a success factor in retailing and logistics’ white paper is available now!

T&L leaders are implementing scalable technology and working smarter from first to last mile. Our latest whitepaper reveals the strategies that will give you the competitive edge.

Indhold fra partner

Planlægning

Dinex kobler salg og operations sammen i fælles planlægning

Dinex havde for meget lager, for høje fragtudgifter, faldende leveringskvalitet og enten for høj eller for lav kapacitet. Så gik operations og salg sammen om fælles planlægningsproces. Det var ikke nemt. Men det kom i gang. Læs her om de tre væsentligste virkemidler.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere