Bæredygtig forsyningskæde

SCM 4.0

Et internationalt flow betyder mere effektiv forsyningskæde

Når EU's producentansvarsdirektiv træder i kraft, vil flere danske fremstillingsvirksomheder få et større ansvar for emballagens bæredygtighed i værdikæden. Heldigvis vil du ikke opleve de store problemer som en del af en et internationalt forsyningsflow.

Indhold fra partner

Innovation

Hvilken rolle spiller den cirkulære økonomi for Industri 4.0?

Digitaliseret, automatiseret og optimeret: Industri 4.0 skal løse alle de nye udfordringer, vi møder i fremstillingsbranchen i de kommende årtier. Derfor kan vi ikke komme uden om miljøhensyn og deres økonomiske følgevirkninger; især den cirkulære økonomi

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Kan økonomien forbedres samtidig med at CO2 reduceres?

Nu må flere virksomhedsledere ændre deres prioriteter og processer for at imødegå stigende omkostninger, miljøkrav og operationel ineffektivitet. Evnen til at forudsige og håndtere forstyrrelser i forsyningskæden er af afgørende betydning.

Indhold fra partner

Branchenyt

project44 rejser yderligere $80 millioner dollars

En ny finansieringsrunde ledet af A.P. Moller Holding og Generation Investment Management skaffer project44 $80 mio. dollars, der skal gå til understøttelse af virksomhedens mål om at opbygge en mere bæredygtig supply chain

Indhold fra partner

Branchenyt

Bliv en del af ’the Supply Change’

Forsyningskæden er under pres . For nogle betyder det krise, men for flere betyder det en mulighed for at forandre, hvordan vi arbejder i forsyningskæden. Q+ kvartpallen er den mulighed, og effekten er styrket drift, sikre leverancer og grøn omstilling.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Stænger versus stativer

Hvorfor køre med pallestativer fra SpaceInvader, når vi kan køre med stænger, som mange operatører allerede kender og bruger? Og det er et rigtig godt spørgsmål, som vi gerne vil forsøge at give et nuanceret svar på.

Indhold fra partner

Branchenyt

Honningproducenten Jakobsens har valgt AGR

Danmarks førende honningproducent, Jakobsens, har valgt AGR til forecasting og lageroptimering.

Indhold fra partner

Branchenyt

Brambles for første gang nr. 1 på Dow Jones’ indeks over bæredygtighed

Forsyningskædegruppe og operatør af CHEP-koncernen, Brambles, nyligt anerkendt som verdens førende i branchen inden for bæredygtighed på Dow Jones’ indeks over bæredygtighed (DJSI).

Indhold fra partner

Branchenyt

SpaceInvader får Børsens gazelle-pris 2022

Prisen gives til de virksomheder, der har skabt størst omsætningsvækst i det forgangne år. Ud af de rekordmange virksomheder der i år modtog prisen, placerer SpaceInvader sig i top 12% med en omsætningsvækst på 370%.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Klimarapport - SpaceInvader sparede sine kunder for 6.645 tons CO2 i 2021

Vores klima er mere end nogen sinde udfordret. Og vi skal rykke på de rigtige løsninger. Løsninger der beviseligt skaber værdi. Dét gør vi i SpaceInvader. Og vi har taget vores egen medicin og bevist dette, ved at udvikle vores klimarapport for 2021.

Indhold fra partner

Branchenyt

Ny undersøgelse fra Descartes viser: bæredygtige leverancer er en konkurrencefordel

Miljøet bliver et stadig vigtigere spørgsmål for forbrugerne, og kun 38 % mener, at handlen lever op til forventningerne til bæredygtige leveringsalternativer. Hvad gør handelen så for at håndtere bæredygtighed? Ikke tilstrækkeligt ifølge en ny undersøgelse, som er gennemført på vegne af Descartes, der er systemleverandør med løsninger inden for toldbehandling, ruteoptimering og Transport Management.

Indhold fra partner

Branchenyt

Ny rapport viser, at fokusområderne for bæredygtighed i forsyningskæden fortsat udvikler sig

Resultaterne fra State of Supply Chain Sustainability 2022 viser, at selv om fokusområderne har ændret sig i løbet af det seneste år, er den generelle opmærksomhed på bæredygtighedsindsatsen i forsyningskæden fortsat stigende

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere