Salg

Branchenyt

Firmaernes salg i marts gav første kvartal et løft

En opgørelse fra Danmarks Statistik viser, at salget er gået godt efter genåbningen.

Branchenyt

Mens restaurationsbranchen bløder, blomstrer transportsektoren

Danske firmaers salg er steget både fra november til december, samt fra tredje til fjerde kvartal. Det er i høj grad den positive udvikling i transportsektoren, der gør op for en hotel- og restaurationsbranche, der er i frit fald. Ligeledes er en markant stigning i salg af biler i december med til at løfte salgstallene for fjerde kvartal.

Branchenyt

Curit Mail Solution

Curit Mail Solution er til dig som ofte har behov for at medsende diverse bilag i en indkøbsordre, salgsordre, eller tilbud og som ønsker en mere simpel måde at gøre dette på.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Effektive Teams-møder vinder BILA nye kunder

Telefon- og Teams-møder er blevet en nødvendighed under corona, hvor fysisk kontakt skulle mindskes. På grund af en stærk ekspertise i telefonsalg har BILAs sælgere vendt onlinesalget til en fordel. I dag lægger nye kunder halvdelen af alle ordrer hos virksomheden.

Branchenyt

Indspark: Andersen Erhverv A/S' efterårskatalog ude nu

Lager & distribution

Indspark: Har du ikke fundet de helt rigtige lokaler?

Branchenyt

Marks & Spencer vælger RELEX til forecasting og replenishment

Marks & Spencer har valgt RELEX Solutions til at levere en integreret planlægningsløsning for M&S Food, der skal forbedre virksomhedens forecasts, ordreberegninger og allokeringsprocesser.

Indhold fra partner

Branchenyt

Sløj start på 2021 for salg af vare- og lastbiler

Varebilerne fik en sløj start på året, men det skyldes i høj grad de nye bilafgifter, som der var lidt usikkerhed om i starten af året for især varebiler. Dertil kommer, at salget i december også var særdeles højt.

Strategi & ledelse

Universal Robots sælger cobot nummer 50.000

Cobot-producenten fejrer, at de har nået en milepæl. De har nu solgt 50.000 cobots. Enhed nummer 50.000 er nu leveret til den tyske virksomhed VEMA Gmbh.

Branchenyt

Få bedre leveringsevne på dine rammeaftaler

I Dynamics 365 Supply Chain Management findes der ikke en smart måde at lade rammeaftaler indgå i varedisponeringen. Bredana Axcite har udviklet et værktøj, der effektivt øger din leveringsevne og servicering af de kunder, du indgår rammeaftaler med.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Indspark: Syv gode råd til bedre salgs- og købsbetingelser

Branchenyt

Indspark: FÅ EN 2ND OPINION

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere