Salg

Branchenyt

Case: Dafolo: E-handel giver Dafolo mere tryk på salget

E-handelsløsningen gør vores salgsproces og ordrebehandling mere effektiv. Det er enkelt for kunderne at bestille varer – det kræver blot et par museklik

Indhold fra partner

Branchenyt

Mærsk vil sælge ud af sin kerneforretning

A.P. Møller – Mærsk er klar til et overraskende salg. Den danske virksomhed vil tilsyneladende sælge ud af en række havne i Nordeuropa, hvilket ellers ikke var planen.

Planlægning

Indspark: Salg kan ikke stå alene – der skal være balance i virksomheden

Strategi & ledelse

Ikke alle har brug for den store pakke

Kundernes krav vokser nærmest konstant, og stort set alle vil have de bedste og mest avancerede supply chain-løsninger. Men det er ikke alle, der har brug for det. For Damco er det tit en udfordring at skulle give den besked videre, fortæller selskabets nye CEO, Anders Lund Kristensen.

Branchenyt

Damco: Vi er ikke til salg

De rygter, der på det seneste har svirret omkring et muligt salg af Mærsk-ejede Damco, aflives nu af Damcos direktør.

Sourcing

Leverandører nægter salg til netbutikker

En ud af tre netbutikker oplever, at leverandøren nægter salg. Det viser en undersøgelse foretaget af FDIH.

Branchenyt

Efterspørgsel på tunge lastbiler slår rekorder i USA

Bestillingerne på store lastbiler når nye højder i årets første kvartal på det amerikanske marked. Efterspørgslen er fordoblet sammenlignet med sidste år, og det fører til højere fragtpriser.

Branchenyt

Køber i spil til Maersk Drilling

Amerikanske Rowan er på tale som en mulig køber af Maersks olieboringsdivision, Maersk Drilling, som er vurderet til omkring fire mia. dollars. Dermed er koncernen endnu et skridt tættere på målet om at koncentrere forretningen om transport og logistik.

Planlægning

En plan på tværs af salg og forsyning

Sales & operations planning (S&OP) handler om at finde den rette balance mellem efterspørgsel og udbud. Det lyder enkelt, men mange virksomheder erfarer, at det kan være vanskeligt at få den gode teori til at skinne i praksis.

Branchenyt

Tysk lufthavn solgt til kinesere

Et kinesisk konglomerat har overtaget aktiemajoriteten i den vesttyske lufthavn Frankfurt-Hahn, der ellers var rygtet i hænderne på Amazon. Kineserne vil bl.a. styrke fragten.

Branchenyt

Arla ekspanderer i Afrika

Mejerigiganten Arla starter to nye joint ventures op i Nigeria og Senegal, der skal være med til at sikre virksomhedens position på det Vestafrikanske marked.

Innovation

Indspark: Husker du at trimme dit back office?

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere