24.01.2022  |  Produktion

Firmaernes salg fortsat på et højt niveau

Transportsektorens salg er i vækst med en stigning på 11,1 procent fra oktober til november sidste år. Branchens vækst har været med til at sikre det danske erhvervslivs samlede vækst.

Danske firmaernes samlede salg, når man ser bort fra energi, steg med 1,4 procent fra oktober til november. Størst har stigningen været i transportbranchen, indenfor finansiering og forsikring såvel som landbrug med fremgange på henholdsvis 11,1 procent, 6,2 procent og 5,4 procent. Dog falder det indenlandske salg fra oktober til november med 1,4 procent.

Set over tremåned-perioden september-november steg firmaernes samlede salg eksklusiv energi med 5,0 procent i forhold til de foregående tre måneder.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Høje energipriser giver stor stigning i firmaernes salg, når energi tælles med

Firmaernes salg i alt inklusiv energi steg med 38 procent, når november 2021 sammenlignes med november 2020. Den største stigning ses i branchen elforsyning, hvor salget salget steg fra 45 milliarder kroner i november 2020 til 132 milliarder kroner i november 2021. Udviklingen skal ses i lyset af de store stigninger i energipriserne i 2021.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere