Produktion

Branchenyt

Realistisk tilgang til 3D-print giver grundlag for bæredygtighed, hurtig udvikling og sund økonomi

Gennem de seneste år har der været spændende historier om 3D-print; de rækker fra at teknologien gør det muligt for virksomheder at optimere produktudvikling og prototyping til, at astronauterne på ISS nu kan printe reservedele til rumstationen.

Indhold fra partner

Produktion

Mulighederne for automation vokser med OnRobots nye gripper

Fremstillingsindustrien får endnu flere automationsmuligheder med et nyt produkt fra OnRobot i Odense. Den nye brugervenlige og dermed meget ”grydeklare” magnetiske, elektriske gripper MG10, udvider producentens sortiment af brugervenlige gribeværktøjer til industrirobotter og cobots.

Produktion

Novo udvider produktion af diabetesmedicin med millioninvestering

For at følge med efterspørgslen investerer Novo Nordisk 500 millioner kroner i sine produktionsfaciliteter i Måløv. Det er en hjørnesten i virksomhedens produktion af diabetes-medicin, som også var det oprindelig grundlag for Novo Nordisk.

Produktion

Bryggeriet Vestfyen vælger Linde-truckflåde

N.C. Nielsen har leveret en større flåde af Linde gaffeltruck, stablere og palleløftere til Bryggeriet Vestfyen i Assens. Dermed er bryggeriet blevet godt gearet til den interne transport, som er helt afgørende for at holde produktionsflowet kørende og få afsendt friske forsyninger af øl, vand og læskedrikke til tørstige danskere.

Indhold fra partner

Produktion

ODIN fastholder højt serviceniveau med fjernsupport

Hurtigt og præcis service ligger i DNA’et hos specialmaskineproducenten ODIN Engineering. Derfor krævede det nytænkning, da corona i foråret forhindrede serviceteknikkerne i at rejse jorden rundt med deres ekspertise. Resultatet blev fjernsupport på Teams.

Lager & distribution

Fra idé til produkt – med Linde som medspiller

Det går stærkt hos virksomheden Idé-Pro, hvor der ikke er langt fra tanke til handling – og denne filosofi passer perfekt til N.C. Nielsen, der efter et kort forløb har leveret tre kundetilpassede Linde-maskiner til den store og nyetablerede Idé-Pro afdeling i Glyngøre.

Indhold fra partner

Produktion

2021 starter med fald i industriens omsætning på trods af stigning i produktion

Fra december 2020 til januar 2021 steg den samlede produktion i Danmark med 2 procent. Ser man hen over de sidste par måneder er produktionen også stille og roligt på vej op. Men 2021 startede ud med et tab i omsætningen for den danske industri primært grundet et fald i eksport.

Produktion

Ny pallelaster blev nøglen til at optimere produktionskapacitet hos GELITA

GELITA’s gamle pallelaster blev skrottet, da reservedele ikke længere var til at få fat i. I stedet fik de en moderne palleteringsløsning, som er blevet en rendyrket succes hos gelatineproducenten. Løsningen blev leveret af danske DAN Palletisers.

SCM 4.0

Produktionsmodulet i Mobile WMS

Et samlet værktøj til håndtering af alle steps i din produktion.

Indhold fra partner

Produktion

På trods af store udsving går det fremad i industrien

Produktionen i industrien steg med 5,9 procent i november. Stigningen er drevet af udviklingen i medicinalindustrien, der samtidig var skyld i dykket i oktober. Samlet set stiger produktionen dog med 2 procent i efterårsmåneder sammenlignet med juni – august.

Branchenyt

Corona sætter vedvarende spor i produktionsvirksomheder

Ovenpå coronapandemien har virksomheder måtte lægge kursen om. Flere investerer i digitalisering og derfor også master data management. Det ser man i halvårsregnskabet hos århusianske Stibo Systems, der leverer MDM-løsninger.

Branchenyt

Det går fremad i den danske industri

Produktionen i industrien tog et dyk, da coronarestriktionerne satte ind. Nu går det igen fremad i Danmark, hvor det samlede produktionsindeks i september steg med 2,2 procent. Særligt i Sverige går det også fremad. Her nåede industrien i august samme produktionsniveau, som den havde i februar – før corona ramte.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere