10.02.2022  |  Branchenyt

ARAS Security A/S solgt til Lager¬crantz Group

Indhold fra partner Hvad er dette?

Horten har bistået ejeren af sikkerhedsvirksomheden ARAS Security A/S med salget til Lagercrantz Group.

ARAS Security A/S blev grundlagt i 1986 og er et af nordens førende sikkerhedsvirksomheder. ARAS Security leverer sikkerhedsløsninger med et stort udvalg inden for alarm- og kontrolsystemer, adgangskontrol, kameraovervågning og ID-kortproduktion. Virksomhedens løsninger er baseret på sikkerhedssystemet NOX, som ARAS Security er eksklusiv leverandør af i Norden. ARAS Securitys primære aktiviteter er i Danmark og Sverige.

Det børsnoterede Lagercrantz Group er en svensk koncern med aktiviteter inden for bl.a. elektronikprodukter, forbindelsessystemer, styringsteknologi og tilstødende områder. ARAS Security vil fremover være en del Lagercrantz Groups TecSec afdeling, der består af specialiserede virksomheder inden for sikkerhed og overvågning.

Horten har rådgivet sælgeren af ARAS Security A/S om alle juridiske forhold i forbindelse med transaktionen. Ansvarlig partner i teamet var Jacob Kornerup, der blev bistået af Christian Tue Rasmussen og Kathrine Jeppesen.

Mere fra Horten

Horten

www.horten.dk

Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 60 års erfaring, 350 medarbejdere og med kontorer i Hellerup, Herning og Aarhus. Vi bruger vores solide baggrund og mange tværgående ekspertområder til at skabe resultater for vores kunder. Og vi er allerbedst i sektorer, der er præget af hastig udvikling og intensiv regulering. Som kunde hos Horten st…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere