23.01.2023  |  Branchenyt

Ruteoptimering og mindre C02-udledning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kan det lyde meget bedre?

Det var blot nogen af de resultater, som tre studerende fra Aalborg Universitet fandt frem til, da de i vinters skrev praktikopgave om PostNord Logistics. Det blev gjort i et tæt samarbejde med vores afdeling i Midt- og Nordjylland og i særdeleshed med Assad Mohamed, der sidder som Data Analyst, og fungerede som de studerendes sparringspartner på opgaven.

Markus KnudsenVictor Bartholomæussen og Carl-Emil Houmøller Pedersen læser alle kandidatuddannelsen “Operation and Supply Chain Management”, og ud fra deres egne interesser samt vores data og indsigt havde de defineret opgaveemnet. Det løbende arbejde og den færdige opgave har hjulpet PostNord Logistics med at sætte tal på eventuelle ruteoptimeringer, analyseret den positive effekt, det kan have i operationen og belyst hvilke faldgruber, vi skal holde øje med – og de blev i sidste uge belønnet med et stort 10-tal for deres opgave og fremlæggelse!
 
Stort, stort tillykke med præstationen og tak for et berigende samarbejde! 
 
BONUS: Assad og vores afdeling i Midt- og Nordjylland har allerede aftalt med Markus, Victor og Carl-Emil at samarbejde om deres kommende speciale, og sammen skal de nu finde et emne, som begge parter finder spændende og ser værdi i.

Mere fra PostNord Logistics A/S

PostNord Logistics A/S

www.postnord.dk

PostNord Logistics A/S blev etableret i 2009 og er et datterselskab til PostNord Group AB. Vi tilbyder løsninger indenfor transport og logistik af gods- og kurerforsendelser, og er herigennem med til at styrke kerneforretningen i PostNord Danmark indenfor brev- og pakkedistribution.PostNord Logistics A/S tilbyder en bred produktportefølje af følgende services til og fra Danmark og i hele Norden:Pa…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere