Data

Lager & distribution

5 tegn på at din forretning har brug for Product Information Management (PIM)!

Vi har samlet en checkliste, som du kan bruge til at vurdere, om en investering i PIM er det rigtige for din forretning.

Indhold fra partner

IT

Data er nøglen til at skabe den superskarpe forsyningskæde

Moderne forsyningskæder kan generere store mængder data. De enorme mængder data åbner for store muligheder for at optimere forsyningskæden og derved reducere eller helt undgå spild, forsinkelser, overflødig lagerbinding og miljøbelastninger. Dette kræver en systematisk indsamling af data og anvendelse af avancerede analyseteknikker, algoritmer og kunstig intelligens.

Branchenyt

RELEX Live: Global Retail Summit – Resumé fra eventet og links til on-demand optagelser

Detailhandlere, analytikere og presse fra hele verden deltog, mens detaileksperter fra RELEX og vores kunder præsenterede engagerende indlæg om trends og best practices.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Global vækstsucces understøttes af skalérbare processer

WindowMaster har de senere år leveret store vækstrater, og med ny ejerkreds er de globale ambitioner øget med fokus på sund vækst og styrket bundlinie. Et samarbejde med Columbus skaber grundlaget i form af en skalérbar og moderne ERP-løsning.

Indhold fra partner

Branchenyt

Har du plads til 10 skraldespande?

Regeringen har meldt ud, at fra den 1. juli 2021 skal danskerne sortere 10 typer affald: mad, papir, pap, metal, glas, plast, tekstil, mad og -drikkekartoner, restaffald og farligt affald.

Indhold fra partner

IT

Der ligger et stort uforløst potentiale i lagerets data

Data er det nye guld. I hvert fald har mange virksomheder fået øjnene op for, at brugen af data kan optimere forretningen og åbne for hidtil usete muligheder.

Indhold fra partner

SCM 4.0

62% siger at de ikke kan udvikle "what if" scenarier hurtigt nok

Pandemien har vist os, at der er behov for at kunne udvikle "what if scenarier" hurtigt i Supply Chain, for at kunne leve op til de skiftende kunde præferencer og krav. Hvad forhindrer virksomhederne heri?

Indhold fra partner

Branchenyt

Selv datadrevne virksomheder er drevet af ubevidste beslutninger – er du bevidst om det?

Hvis jeres virksomhed skal lykkes med at blive en datadrevet virksomhed, skal I have styr på tre ting: Data, Business & People.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Ny undersøgelse: Danske virksomheder dumper i datastrategi

Kunstig intelligens er for tiden det hotteste buzzword hos danske virksomheder, men ifølge en dataekspert er virksomhederne slet ikke klar til at anvende de nyeste teknologier. Nye tal viser, at blot hver femte virksomhed har en strategi for deres data.

IT

Hvor meget BI er der i tilbuddet på en god Bordeaux?

Mange tror, at hvis de vil arbejde på at gøre virksomheden datadrevet med BI og data analytics, så handler om at være god til it. Sandheden er, at it er den mindste del af opgaven.

Indhold fra partner

Branchenyt

På vej mod datadrevet detailhandel: Sæt ambitionsniveauet højt – og start lavt

Webbutikkerne har i snart mange år vist den fysiske detailhandel, hvordan Utopia ser ud: Et slaraffenland af indsigt og viden om kundernes præferencer, vaner og købsmønstre.

Indhold fra partner

Branchenyt

Indspark: User adoption er alvor, men det er ikke raketvidenskab – hvordan griber du det an?

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere