PostNord

SCM 4.0

Sådan opnår du en datadreven (logistik) organisation

Hver anden tirsdag møder du “Logistiknørderne" i PostNord Logistics. Logistiknørderne er et panel af vores absolut skarpeste specialister, som deler ud af deres viden indenfor områder, som er oppe i tiden indenfor logistik. Denne uges tema er;

Indhold fra partner

Branchenyt

2-timers advisering på paller og gods til privatmodtagere

En ny og forbedret adviseringsproces er blot ét ud af mange initiativer for 2021, som skal bidrage til verdensklasse kundeoplevelser. Sådan lyder ordene fra Søren Vase, CCO for PostNord Logistics.

Indhold fra partner

Branchenyt

ITD: Pakkeafgift gør alle danskere fattigere

En pakkeafgift på alle pakkeforsendelser vil skade dansk erhvervsliv og skævvride pakkemarkedet. Politikerne må tage andre værktøjer i brug for at redde deres underskudsgivende PostNord, mener ITD, brancheorganisation for den danske vejgodstransport.

Lager & distribution

Nu opsætter PostNord sine Nærbokse i hele landet

PostNord og Swipbox sætter turbo på opsætningen af Nærboks efter testperiode. I løbet af de næste seks måneder skal 2.000 pakkebokse sættes op i hele landet, og på sigt er målet 10.000 af slagsen.

Lager & distribution

PostNord og Zalando forlænger logistikaftale med tre år

Aftalen omfatter hele Norden, hvor PostNord er eneleverandør af logistikløsninger til Zalando.

Branchenyt

ITD klager til EU-Kommissionen: ”PostNord får ulovlig statsstøtte”

PostNord Danmark har fået og får stadig ulovlig støtte fra både den danske og svenske stat. Det mener danske vognmænd, der gennem deres brancheorganisation ITD nu har klaget til EU-Kommissionen over det de betegner som ”favorable vilkår, der giver en ulige konkurrence”.

Lager & distribution

Logistikløsninger til e-commerce virksomheder i vækst

Det kommer efterhånden næppe som en overraskelse for nogen, at e-handlen stormer frem og online handel har vundet indpas hos danske og internationale kunder. Er du en af dem?

Indhold fra partner

Branchenyt

Dobbeltdækkertraileren som vores nye grønne initiativ

I PostNord Logistics er den grønne omstilling én af vores vigtigste pejlemærker. Derfor leder vi altid efter nye (og grønnere) veje mod målene.

Indhold fra partner

Lager & distribution

ASOS vælger PostNord som logistikpartner i Danmark

Den britiske mode-webshop ASOS har valgt PostNord som ny logistikpartner i Danmark. Dermed bliver det Postnord, der skal levere til tøj, sko og accessories til danskerne fra en af de største webshops i branchen.

Branchenyt

PostNord åbner 500 nye udleveringssteder

Inden november vil PostNord åbne 500 nye pakkeudleveringssteder, som skal øge fleksibilteten og tilgængeligheden for kunderne. De afviser samtidig, at der er tale om en spareøvelse.

Branchenyt

Her er PostNord Danmark Rundt-ruten 2018

Den 28. udgave af PostNord Danmark Rundt køres fra den 1.-5. august 2018. Fra Aalborg i nord tager ruten feltet over start- og målbyerne Viborg, Vejle, Næstved, Vordingborg, Nykøbing Falster og Faxe. For 22. gang slutter løbet på Frederiksberg Allé.

Indhold fra partner

Branchenyt

Nordic Logistics Barometer 2016/2017

The Nordic Logistics Barometer is an initiative aimed at developing knowledge of and insight into how Nordic businesses view their operations in terms of logistics. The findings enable us to keep updated on what is happening in our market and better acquaint us with challenges, market trends and preferences among Nordic logistics buyers.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere