01.12.2021  |  SCM 4.0

PostNord Logistics reducerer Co2-udslip med 18.000 tons årligt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vidste du, at vi i PostNord Logistics reducerer vores Co2-udslip med 18.000 tons om året på vores interne flåde? Det svarer til at sende en af vores lastbiler 460 gange rundt om jorden - hvert år!

Dette sker som et led i vores klare ambition om at blive Danmarks grønneste logistikudbyder. Faktisk viser vores samlede Co2-regnskab allerede en Co2-reduktion på vores interne flåde på 73% siden 2019. I en branche som udleder 1/3 del af det samlede Co2-udslip i Europa, er vi naturligvis stolte af det foreløbige resultat. Men vores ambitioner og målsætninger stopper bestemt ikke her! 

Hvorfor?

Fordi hos PostNord Logistics mener vi, at det er det eneste rigtige at gøre - for kloden, klimaet, samfundet, vores kunder og samarbejdspartnere. Vi føler vi os forpligtet til at trække i førertrøjen og hjælpe den grønne omstilling på vej i branchen! 

Overgang til fossilfri brændstof har været nøglen, men står ikke alene!

Vores Co2-reduktion er bl.a. et resultat af, at størstedelen af vores interne flåde af lastbiler nu kører på HVO100 biodiesel frem for alm. fossil brændstof. For hver gang en lastbil kører på HVO100 biodiesel, reduceres bilens Co2-forbrug med hele 90%. Vores målsætning er, at alle vores interne biler overgår til fossilfri brændstof i nær fremtid. Med leasing af 10 nye biogaslastbiler er vi godt på vej, og vil fremover reducere vores Co2-udslip med yderligere 850 tons om året. 

Foruden overgangen til fossilfri brændstof har vi øget fyldningsgraderne i vores lastbiler, hvilket har reduceret antallet af lastbiler på vejene. Vi har også sikret langt mindre spildkørsel, såsom forgæves levering til kunder eller kørsel med tom materiel, gennem nye optimeret løsninger samt data.  

Ambitionen er klar, vi vil være Danmarks grønneste logistikudbyder og blive 100 % fossilfri i 2030.

Ønsker du at bruge en logistikudbyder med en grøn agenda?

Så er du velkommen til at læse mere om de grønne initiativer på tværs af PostNord og PostNord Logistics her. Ønsker du et tilbud eller indgå en uforpligtende dialog med os, så er du velkommen til at kontakte vores logistik specialist Anders Ringive på anders.ringive@postnord.com eller på +45 52 28 98 70 

Mere fra PostNord Logistics A/S

PostNord Logistics A/S

www.postnord.dk

PostNord Logistics A/S blev etableret i 2009 og er et datterselskab til PostNord Group AB. Vi tilbyder løsninger indenfor transport og logistik af gods- og kurerforsendelser, og er herigennem med til at styrke kerneforretningen i PostNord Danmark indenfor brev- og pakkedistribution.PostNord Logistics A/S tilbyder en bred produktportefølje af følgende services til og fra Danmark og i hele Norden:Pa…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere