24.08.2021  |  SCM 4.0

PostNord Logistics reducerer Co2-udslippet med 73%

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er ikke noget nyt, at den grønne omstilling står højt på agendaen hos PostNord og PostNord Logistics. Nu er den samlet Co2-opgørelse pr. juli 2021 landet med et tilfredsstillende resultat.

Resultatet af Co2-opgørelsen viser en imponerende samlet reduktion i Co2-udslippet for PostNord og PostNord Logistics på 73 % fra januar 2019 til juli 2021 på vores interne flåde af biler. Desuden viser opgørelsen også, at vi har reduceret NOx, som er sundhedsskadeligt luftforurening, med hele 69,2%.

Det grønne initiativ, som har haft størst betydning for den samlede Co2- og NOx reduktion, er implementeringen af HVO100 biodiesel på vores lastbiler. Dette har alene, siden implementeringen sommeren 2020, skabt en Co2-reduktion på 900 tons pr. måned.  

Men ambitionerne rækker meget længere, og derfor kan kunder, samarbejdspartnere og den almene dansker se frem til endnu flere initiativer fra vores side mod den grønne omstilling i transportbranchen.
 
”Vi har en klar ambition om at gå forrest i den grønne omstilling. Derfor har vi en række dygtige medarbejdere, som løbende undersøger og tester grønnere løsninger til dem, vi ser i branchen i dag. Næste skridt for os er, at alle vores interne biler skal køre på enten HVO100 biodiesel eller biogas inden udgangen af 2022. Derfra er målet at blive en 100% Co2-neutral logistikleverandør inden udgangen af 2030”  siger Jan Greve, Director of Operational Development, PostNord Logistics.

Søger du en logistikleverandør, som bakker op om dine grønne visioner?

Er grønne løsninger også et fokusområde i din virksomhed? Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig med dine logistikløsninger.  Du velkommen til at få tilsendt et uforpligtende tilbud på din godsdistibution. Tilbuddet er tilpasset dine specifikke behov. Få det her 

Mere fra PostNord Logistics A/S

PostNord Logistics A/S

www.postnord.dk

PostNord Logistics A/S blev etableret i 2009 og er et datterselskab til PostNord Group AB. Vi tilbyder løsninger indenfor transport og logistik af gods- og kurerforsendelser, og er herigennem med til at styrke kerneforretningen i PostNord Danmark indenfor brev- og pakkedistribution.PostNord Logistics A/S tilbyder en bred produktportefølje af følgende services til og fra Danmark og i hele Norden:Pa…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere