Supply chain management

Planlægning

Case: Circle K: Integrering af Supply Chain- og Space planlægning

Circle Ks oprindelige KPI'er skulle øge tilgængeligheden og sortiments-compliance med mindst 2% og reducere tobaksbeholdningen med mindst 10%, disse KPI’er blev markant overgået ved alle målinger.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Gartner: Sådan får du dine forsyningskæder bedst gennem krisen

Ifølge konsulentfirmaet Gartner er der tre særligt områder, som ledere af virksomheders forsyningskæder skal være opmærksomme på, hvis de vil klare sig bedst muligt igennem den nuværende krise.

IT

Få styr på bekræftede leveringsdatoer med Dynamics 365 Supply Chain Management og Axcite Logistics

Styring af bekræftede leveringsdatoer til slutkunden er et kritisk element i forsyningskæden, som i værste fald kan forårsage øgede omkostninger og lavere kundetilfredshed.

Indhold fra partner

Branchenyt

Tre centrale udfordringer i Supply Chain Management & hvordan man kan løse dem

Supply chains vokser i kompleksitet for hvert sekund der går. Vi forsøger at kaste lys over et par af de mest markante udfordringer, som Supply Chain Management lige nu står overfor, samt hvordan man eventuelt kan løse disse udfordringer.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Maersk og IBM's joint venture får første samarbejdspartner

Den globale logistikudbyder Agility bliver ny samarbejdspartner i en kommende Maersk-IBM-løsning. Her skal virksomheden vha. blockchain-teknologi hjælpe med at udvikle standarder, som kan gøre handel mere effektiv.

Branchenyt

Stor vækst inden for SCM- og indkøbs-software

Med en årlig vækst på 10,8 procent på verdensplan har supply chain management- og indkøbsapplikationer overhalet de fleste andre softwaremarkeder i 2014.

Indhold fra partner

Branchenyt

Del din Supply Chain Passion med andre

Er du passioneret omkring Supply Chain? Vil du inspirereres og begejstres med nye vinkler? Så deltag i "Supply Chain TirsdagsGæsten" hvor forskellige interessante indlægsholdere bidrager til at sikre konkurrenceevnen gennem Supply Chain.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

SCM Agendaen #3 – HD-uddannelse i supply chain management

På Syddansk Universitet tilbyder man en af landets bredeste uddannelser i supply chain management. Professor og Ph.d. Jan Stentoft og lektor Ole Stegmann Mikkelsen fortæller i den tredje udgave af SCM Agendaen om de forskellige muligheder, universitetets HD i SCM giver de studerende og virksomhederne.

Strategi & ledelse

Digitale teknologier og supply chain innovation

Fagpakken Digitale teknologier og supply chain innovation giver en forståelse for, hvordan supply chain området udgør kilder til konkurrencekraft for både private virksomheder og offentlige organisationer.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Case: Granngården: Balancing Stock Between Online and Stores

Granngården, a nationwide retail chain in Sweden in the pets and gardening sector, balances stock between online and stores through virtual ring-fencing.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Maersk og IBM vil skabe ny blockchainvirksomhed

Et joint venture mellem Maersk og IBM skal gennem digitalisering gøre den globale handel mere effektiv, transparent og sikker, og der er milliarder at spare. Blockchain skal være det teknologiske værktøj.

Strategi & ledelse

Syv SCM-råd fra Amazons Jeff Bezos

I en artikel fra Forbes Magazine giver direktør og grundlægger af Amazon Jeff Bezos eksempler på og råd til, hvordan man håndterer SCM-relaterede problemstillinger.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere