Onlinehandel

E-handel

Postnord og BESTSELLER CO2-kompenserer danske kunders onlinehandel

Gennem PostNords ”Pakker med omtanke” kan onlinekunder hos BESTSELLER nu kompensere for den CO₂, der udledes, når deres pakke sendes fra modevirksomhedens danske webshops. Det er gratis for kunderne, og pengene går til et unikt projekt, der skal genoprette dansk natur og mindske CO₂-udslippet.

IT

Mikrovirksomheder er bedre til at sælge online bedre end små firmaer

Selvom de store virksomheder er klart længst fremme, når det kommer til de digitale løsninger, viser en ny undersøgelse fra Danmarks Statistik, at mikrovirksomheder faktisk slår de små virksomheder i forhold til salg på nettet.

Lager & distribution

”Dagligvarer skal leveres på ordentlige vilkår”

Salget af dagligvarer over nettet er steget markant det seneste år. Derfor ansætter Coops nu sine egne chauffører, som fra start af bliver dækket af en ny overenskomst med 3F Transport, så chaufførerne får klare rammer og gode lønforhold.

IT

Hvordan skaber man en god kundeoplevelse online?

En god digital kundeoplevelse starter med godt digitalt content

Indhold fra partner

IT

Gratis webinar: Sælg via mange online kanaler med én enkelt integration til dit ERP

Vil du vide mere? Så hent optagelsen af vores webinar!

Indhold fra partner

Branchenyt

Webinar: Sælg via mange online kanaler med én enkelt integration til dit ERP

Med en stadig mere begrænset fysisk detailhandel, ændrede købsmønstre og en onlinehandel i eksplosiv vækst har det aldrig været mere relevant for B2B-segmentet at promovere og sælge deres produkter online.

Indhold fra partner

E-handel

Two new multimillion e-grocery projects

Swisslog has strengthened its leading position in e-grocery automation solutions by landing two new projects for Rohlik, the fast-growing European e-grocery disruptor. The projects are part of the Rohlik 45 MEUR automation investments.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Nem adgang til aflåste opgange øger onlinekøb af dagligvarer

Hos nemlig.com er antallet af ordrer, hvor der skal bruges en elektronisk nøgle for at komme, steget med 50 procent på én måned. Udviklingen kommer efter netbutikken har indgået et samarbejde med Bekey, der installerer digitale nøgler i opgange, så man hverken behøver at være vågen eller hjemme for at få sine varer.

Lager & distribution

Boomende e-handel får Bring til at flytte ind på Aalborg havn

Til efteråret flytter Bring ind i erhvervsparken ved Østhavnen i Aalborg, som fremadrettet skal danne ramme om post- og logistikaktørens nye, nordjyske distributionspunkt. Aftalen involverer 2.000 kvadratmeter lager- og distributionsfaciliteter i en af Port of Aalborgs nye lagerhaller.

Branchenyt

Komplett vælger RELEX Solutions til optimering af forecasting og replenishment

RELEX-løsningen skal servicere Komplett's distributionscenter samt syv online-kanaler, der betjener kunderne over hele Skandinavien, og skal samtidig forbedre varetilgængelighed, planlægningsnøjagtighed og reducere lagerbeholdningen.

Indhold fra partner

IT

Skab en B2C-oplevelse for dine B2B-kunder

Markedet for eCommerce er i stor vækst, og der er intet der tyder på, at dette ændrer sig.

Indhold fra partner

Planlægning

Sådan styrker du din detailvirksomhed med 5G

Forandringens vinde blæser i detailhandlen, hvor netbutikker oplever stor fremgang – ikke kun i Danmark, men også i Europa og USA. Med introduktionen af 5G vokser listen af muligheder for at forbedre kundeinteraktionen og forøge salget.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere