22.01.2021  |  Branchenyt

Webinar: Sælg via mange online kanaler med én enkelt integration til dit ERP

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med en stadig mere begrænset fysisk detailhandel, ændrede købsmønstre og en onlinehandel i eksplosiv vækst har det aldrig været mere relevant for B2B-segmentet at promovere og sælge deres produkter online.

Integration til flere salgsplatforme kan lyde kompleks, men det kan gøres meget enkelt – én opkobling mellem TrueCommerce og dit ERP-system kan åbne døren til et uendeligt antal salgsmuligheder, fra en B2B webshop til online markedspladser, integration til dine fysiske forretninger og en EDI-platform.

Lyt med på TrueCommerces webinar, og hør, hvordan du holder din forretning konkurrencedygtig og når ud til dine kunder, der hvor de er.

Webinaret dækker følgende emner:

  • B2B webshop
  • Integration til online markedspladser, såsom Amazon
  • Product Information Management (PIM)
  • ERP-integration
     

Tilmeld dig webinaret
Torsdag den 4. februar 2021 kl. 13.00-13.45
Klik her for at tilmelde dig

Har du ikke mulighed for at deltage? Tilmeld dig alligevel – så sender vi dig optagelsen! 

Hvis du har nogle spørgsmål til webinaret eller mulighederne med eCommerce, er du velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

TrueCommerce Denmark

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at styrke deres samhandel med kunder og leverandører samt opnå fuld gennemsigtighed i hele deres forsyningskæde.TrueCommerces kerneforretning er en løsning til elektronisk dokumentudveksling (EDI), og vi tilbyder en række services herudover, så du kan effektivisere alle dele af din forsyningskæde. Blandt andet tilbyder vi dropshipping, VMI…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere