06.05.2021  |  Branchenyt

Komplett vælger RELEX Solutions til optimering af forecasting og replenishment

Indhold fra partner Hvad er dette?

RELEX-løsningen skal servicere Komplett's distributionscenter samt syv online-kanaler, der betjener kunderne over hele Skandinavien, og skal samtidig forbedre varetilgængelighed, planlægningsnøjagtighed og reducere lagerbeholdningen.

Komplett, der er Nordens største e-commerce forhandler, har startet et samarbejde med RELEX Solutions med henblik på at optimere deres forecasting og replenishment aktiviteter. Komplett tilbyder et bredt udvalg af varer, inklusiv det nyeste forbrugerelektronik, computere og andre computer relaterede produkter. RELEX-løsningen skal servicere Komplett's distributionscenter (DC) samt syv online-kanaler, der betjener kunderne over hele Skandinavien, og skal samtidig forbedre varetilgængelighed, planlægningsnøjagtighed og reducere lagerbeholdningen. Partnerskabet indfører i samme moment centralisering og automatisering, der skal være med til at reducere tidsforbruget på ordreplaceringer.

Komplett søgte en fremtidssikker Supply Chain løsning, der kunne øge planlægningsnøjagtigheden og tilgængeligheden af de over 19.000 produkter i sortimentet. Da virksomheden indså, at de eksisterende planlægningsprocesser ikke kunne understøtte det voksende behov, henvendte man sig til RELEX grundet udbyderens dokumenterede succes inden for e-handel. Komplett blev yderligere overbevist af de stærke foreløbige resultater, som deres datterselskab, Webhallen, der også er RELEX-kunde, oplever.

"RELEX skal automatisere og strømline vores planlægnings- og indkøbsteams daglige arbejde, så vores medarbejdere kan fokusere på mere værdiskabende aktiviteter såsom forbedring af serviceniveauer på tværs af alle vores syv kanaler," siger Ole Finnerud Haukedal, Business Solutions Director hos Komplett. “RELEX er en meget nøjagtig løsning til forecasting og replenishment af produkt efterspørgsel, og RELEX-teamet består af højt kvalificerede eksperter. Vi er sikre på, at vi her har den rigtige partner, der kan understøtte vores mål om øget tilgængelighed, reduceret lagerbeholdning og forbedret planlægningsnøjagtighed."

“RELEXs AI-drevne løsninger til forecasting og replenishment gør det muligt for Komplett at forbedre deres kanalspecifikke planlægning, og vi glæder os til at samarbejde med dem for at fremtidssikre deres planlægningsprocesser af forsyningskæden,” siger Mikko Hartikainen, Senior Solution Consultant hos RELEX. "Vi er imponeret over deres stærke vision og hårdtarbejdende team, og jeg er ikke i tvivl om, at vi sammen vil nå alle de mål, der er sat foran os."

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

https://www.relexsolutions.com/dk/

RELEX Solutions er førende leverandør af banebrydende optimeringssoftware til detailbranchen. Vores løsninger er skabt til Living Retail-alderen, hvor forandring er den eneste konstante faktor. Vi hjælper detailhandlere med hurtigere at tilpasse sig enhver fremtid.  Vores cloud-baserede Living Retail Platform leverer pragmatisk AI på tværs af all…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere