Forecasting

SCM 4.0

Vær klar til de digitale fænomener

Digitaliseringen påvirker virksomheder på tværs af brancher i stor stil. IFS brugte, i selskab med bl.a. Gartner, flere sessioner på emnet på sidste uges verdenskongres. Det gælder om at have øjnene åbne for at se mulighederne.

IT

De digitale ledere performer bedst

IFS brugte en dag på at understrege en af tidens store trends: Data og digitalisering er uundgåelige områder for virksomheder, der vil have succes i fremtiden. Det ved de i Asien.

Planlægning

Fra forecasting til nowcasting med big data

Konference: Ny teknologi gør det muligt at analysere den eksponentielt voksende datamængde til gavn for ledelse af forsyningskæden. Big data hedder det nye sort, som indeholder store fordele og mange faldgruber for SCM.

Planlægning

Mere styr på forecast hos Royal Greenland

Ved at outsource sit statistiske forecast har Royal Greenland opnået flere fordele, fortæller Group Supply Chain Manager Michael Riis.

Indhold fra partner

Planlægning

Indspark: Indspark: Vejen til en høj forecast-præcision

Planlægning

Fokuseret forecasting fastlægger fabrikskapacitet

Dørproducenten Jeld-Wen vandt i 2005 Den Danske Logistikpris blandt andet for en robust forecast-proces. Virksomheden har siden udviklet processen, så den løbende modvirker mange af de ”skvulp”, der uundgåeligt bliver skabt i en verden præget af usikkerhed.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere