02.07.2021  |  Lager & distribution

Boomende e-handel får Bring til at flytte ind på Aalborg havn

Til efteråret flytter Bring ind i erhvervsparken ved Østhavnen i Aalborg, som fremadrettet skal danne ramme om post- og logistikaktørens nye, nordjyske distributionspunkt. Aftalen involverer 2.000 kvadratmeter lager- og distributionsfaciliteter i en af Port of Aalborgs nye lagerhaller.

Øget vækst og stigende efterspørgsel på e-handel er blandt årsagerne til, at den nordiske logistikkoncern Bring og Port of Aalborg netop har underskrevet en lejeaftale om nye lager- og distributionsfaciliteter. 

Med aftalen etablerer Bring et nyt distributionspunkt i en af Port of Aalborgs 2.000 kvadratmeter store lagerhaller ved erhvervsområdet i det østlige Aalborg, som fremadrettet bliver en central del af logistikvirksomhedens nordjyske distributionsled.

Læs også: Port of Aalborg når ny milepæl for jernbanegodstransport

”Vi er først og fremmest glade for, at aftalen er faldet på plads. Vi har gennem længere tid været på udkig efter en lokation til et nyt distributionspunkt, der skal dække vores aktiviteter i hele Nordjylland. Og her har erhvervsparken ved Østhavnen vist sig som en ideel placering”, fortæller distributionschef hos Bring Danmark, Johnnie Guldbrandt i en pressemeddelelse.

Massiv e-handel stiller nye krav til logistikken  

Som følge af den store interesse for online handel har man hos Bring oplevet stigende aktivitet i Danmark de seneste år. Nu skal de nye faciliteter være med til at sikre, at Bring har den fornødne kapacitet til den fortsatte vækst inden for e-handel.

Læs også: DI Aalborgs Lærlingepris 2020: en uventet klejnsmed

”For at kunne imødekomme den voksende efterspørgsel og fortsat yde effektiv service, har det være nødvendigt med faciliteter med mere kapacitet. Vi flytter ind lige inden Black Friday og julen, der er vores travleste tid på året, så vi får optimale forudsætninger for at yde god service for vores nordjyske kunder”, lyder det fra direktør for e-handel og logistik hos Bring Danmark, Per Buus.

Et led i ambitiøse klimamål 

Foruden at styrke Brings tilstedeværelse i Nordjylland, så skal det nye distributionspunkt også sætte yderligere skub i Brings hastige udvikling inden for e-handel og de grønne ambitioner.

”Det nye distributionspunkt er dels en fremtidssikring af vores nordjyske distributionsled og dels en understøttelse af vores ambitiøse klimamål. Blandt andet er bygningen nyopført og gearet til opladning af elbiler, hvilket passer godt til vores vision om, at både transportmidler og distributionscentre i 2025 skal køre på vedvarende energikilder”, forklarer Johnnie Guldbrandt. 

Aftalen mellem Port of Aalborg og Bring træder i kraft den 1. november 2021. 

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere