02.02.2021  |  IT

Skab en B2C-oplevelse for dine B2B-kunder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Markedet for eCommerce er i stor vækst, og der er intet der tyder på, at dette ændrer sig.

Onlinesalget spiller en stor rolle i salg til både B2B og B2C. Forbrugerne er blevet meget bevidste om hvad en god shoppingoplevelse er, og har høje forventninger til hvad en online platform skal kunne tilbyde dem.

For at du og din virksomhed kan gøre sig konkurrencedygtig på dette marked, er det vigtigt at give B2B-kunderne en B2C-shoppingoplevelse, der lever op til alle deres krav. Tryk her for at hente vores gratis whitepaper, og bliv klogere på hvordan du kan skabe en B2C-oplevelse for dine B2B-kunder.

Hvis du vil vide endu mere, så holder vi et webinar torsdag den 4. februar 2021 kl. 13.00-13.45. Her kan du høre om hvordan du kan sælge via mange online kanaler med én enkelt integration til dit ERP.

Har du ikke mulighed for at deltage? Tilmeld dig alligevel – så sender vi dig optagelsen! Tryk her for at deltage!

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at styrke deres samhandel med kunder og leverandører samt opnå fuld gennemsigtighed i hele deres forsyningskæde.TrueCommerces kerneforretning er en løsning til elektronisk dokumentudveksling (EDI), og vi tilbyder en række services herudover, så du kan effektivisere alle dele af din forsyningskæde. Blandt andet tilbyder vi dropshipping, VMI…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere