ERP-system

Branchenyt

Miljøet har brug for intelligent planlægning

Klimakrisen kradser. Vi bør inddrage CO2-forbrug og udledning mere i virksomhedernes daglige beslutninger og som en parameter i virksomhedernes strategiske og taktiske planlægning.

Indhold fra partner

IT

Få styr på vedligeholdelsen og få en sikker drift

To mand i vedligeholdelsesafdelingen er alt hvad Eaton behøver for at kunne sikre virksomheden en stabil drift uden alt for mange uhensigtsmæssige stop.

Indhold fra partner

IT

De seneste par uger har stået i uddannelsens tegn hos Curit

Hos Curit sætter vi en stor ære i at kunne levere en god service til vores kunder, men for at være i stand til dette, er det nødvendigt at holde sig opdateret.

Indhold fra partner

Branchenyt

Efterlader de mobile løsninger, eller mangel på samme, dine teknikere hængende i marken uden back-up?

#Servitization... I dag er det ikke nok bare at producere et godt produkt. I takt med, at der kommer flere udbydere, stiger kundernes forventninger også, hvor service i højere grad er blevet en parameter, en virksomhed virkelig kan skille sig ud på.

Indhold fra partner

IT

Fjern kompleksiteten ved elektronisk samhandel (EDI)

Der er et stort behov blandt virksomheder for at gøre deres samhandel med kunder og leverandører så effektivt og automatisk som muligt, så de kan styrke deres forretning.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Er I robuste eller sårbare i fragthåndteringen?

Flere ordrer, men mindre ordrer giver flere manuelle fragthåndteringer. Udfordringen er, at det i mange virksomheder betyder et besøg i adskillige forskellige IT-systemer, uden sammenhænge. Her er 3 fordele ved digital sammenhæng i fragtprocesserne:

Indhold fra partner

IT

Hvilken betydning har service for din virksomhed?

Kunderne ved mere i dag end tidligere, og kunderne forventer mere i dag end tidligere, hvorfor tilbagevendende kundepleje kræves for at opretholde loyale kundeforhold.

Indhold fra partner

Branchenyt

GateHouse fører superligaen for lean og digitalisering

Med blot to medarbejdere i finansafdelingen driver Gatehouse en kompleks virksomhed med fem CVR-numre og to udenlandske selskaber.

Indhold fra partner

Branchenyt

4 centrale fordele ved produktkonfiguration i Dynamics 365

Produktkonfiguration er en effektiv måde at imødekomme jeres kunders individuelle behov og krav på. Vi har samlet fire centrale fordele ved at benytte den effektive produktkonfigurator i Microsoft-løsningen Dynamics 365.

Indhold fra partner

Branchenyt

Nyt samarbejde mellem SG Produktion og Curit

SG Produktion, som er specialist i belysning til bolig- og projektmarkedet har indgået samarbejde med Curit omkring en foranalyse af mulighederne for at benytte IFS Applications som deres fremtidige ERP-system.

Indhold fra partner

IT

ACO Nordic Group A/S kundehistorie

Markedsleder i afvandingsteknologi ACO Nordic Group A/S fjerner manuel indtastning og opnår store tidsbesparelser med EDI outsourcing & Dynamics NAV

Indhold fra partner

Branchenyt

Orden i penalhuset med IFS!

Green Team Group er verdens største juletræsproducent og sælger hvert år juletræer til kunder fordelt på 20 forskellige europæiske lande.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere