04.10.2022  |  IT

Fremtidens ERP - træf de rigtige strategiske valg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Torsdag den 13. oktober kl. 09:00 - 11:45 afholder Computerworld et online seminar, der sætter fokus på ERP i fremtiden, og der bliver tunet ind på forretningssystemerne, økosystemerne og mulighederne, de bringer med sig.

I løbet af formiddagen vil du kunne høre flere spændende oplæg. Et af disse bliver præsenteret af vores Nordic Partner Manager Uno Vinding, og MS Product Manager, Allan Kay, der vil fortælle om outsourcing af digitalisering - og et par andre markante trends i ERP-landskabet.

ERP-markedet er i forandring, og som leverandør af tredjepartssoftware til ERP-projekter vil Uno og Allan dele ud af de tendenser og best-practices, de oplever ude hos virksomhederne.

For eksempel:

  • Skiftet fra on-premise-løsninger til cloud
  • Outsourcing af digitale projekter til eksterne specialister, så man som virksomhed kan fokusere på kerneforretningen
  • Valg af standardsystemer – forretningsprocesser bør tilpasses systemet, og ikke omvendt

Efter seminaret vil du have indsigt i de forskellige løsninger, der kan hjælpe dig med at træffe de rigtige strategiske valg og investeringer på området.

Der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål til erfarne folk inden for branchen.

Læs mere og tilmeld dig her!

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere