17.08.2022  |  IT

Styrk din forretning med Dynamics 365

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dette whitepaper er til dig, der gerne vil vide mere om, hvordan du styrker din forretning endnu mere med Dynamics 365. Du kan også læse om, hvordan du understøtter dropshipping og 3PL, og vi giver dig to konkrete cases.

I takt med at forretningen vokser, skal der håndteres flere dokumenter og krav fra samhandelspartnere. Det bliver derfor i højere grad også afgørende at kunne udveksle elektroniske dokumenter korrekt, hurtigt og sikkert.

EDI gør det nemt at udveksle forretningsdokumenter elektronisk mellem virksomheder og deres samhandelspartnere helt automatisk.

EDI kan f.eks. integreres til ERP-systemer som Microsoft Dynamics 365. Dermed kan du koble din forretning til hele forsyningskæden og optimere forretningsprocesser samt styrke samarbejdet med dine samhandelspartnere. Din virksomhed kan blive koblet op til både kunder, leverandører, markedspladser og webportaler.
- EDI kan understøtte din forretning i dag og under hele den fremtidige vækst.

I dette whitepaper er der taget udgangspunkt i EDI-integration til Microsoft Dynamics 365 Business Central men kan også anvendes til de øvrige ERP-løsninger fra Microsoft Dynamics 365.

Herudover kan du også læse om, hvordan du understøtter dropshipping og 3PL (tredjepartslogistik) med Dynamics 365, og vi giver dig eksempler på to cases.   

Hent whitepaperet her og bliv klogere på, hvordan du kan styrke din forretning med Dynamics 365.

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere