17.02.2023  |  IT

Webinar: EDI som en naturlig del af din opgradering til Dynamics 365

Indhold fra partner Hvad er dette?

Står du overfor en opgradering til enten Dynamics 365 Finance & Operations eller Dynamics 365 Business Central, så er det en god idé at tænke EDI ind samtidig.

Hos TrueCommerce har vi mange kunder, der enten har opgraderet eller er i fuld gang med at opgradere. Samtidig oplever vi, at flere og flere virksomheder ønsker at få optimeret og effektiviseret deres forretningsprocesser. I den forbindelse er det en stor fordel at tænke EDI ind i forbindelse med opgraderingsprojektet.

Hvad gør EDI?

Med EDI, som står for Electronic Data Interchange, kan du udveksle forretningsdokumenter med dine samhandelspartnere (leverandører og kunder) digitalt. I kan opnå en fuldt automatiseret udveksling af ordrer, fakturaer, følgesedler og andre vigtige forretningsdokumenter.

Hvorfor er det vigtigt at tænke EDI ind i forbindelse med ERP-opgraderingen?

Implementerer du EDI samtidig, får du digitaliseret hele din forsyningskæde på samme tid og kan udnytte de mange fordele, det fører med sig. Blandt andet får du frigivet tid og ressourcer, som du i stedet kan bruge på andre vigtige områder af din forretning.

Vil du gerne vide mere?

Så afholder vi to webinarer, der henvender sig til dig, som står overfor en opgradering til henholdsvis Dynamics 365 Business Central eller Dynamics 365 Finance & Operations og gerne vil vide mere om EDI.

På webinarerne kan du høre om:

  • Opgradering til Dynamics 365 Business Central eller Dynamics 365 Finance & Operations
  • Hvorfor EDI bør tænkes ind som en naturlig del af ERP-opgraderingsprojektet
  • Hvad TrueCommerce kan tilbyde
  • Den typiske EDI-implementeringsproces
  • Kort demo i Dynamics 365 Business Central eller Dynamics 365 Finance & Operations

Webinar om EDI til Dynamics 365 Business Central - Tirsdag den 7. marts kl. 10:00 – 10:30

Tilmeld dig webinar om EDI til Dynamics 365 Business Central her

Webinar om EDI til Dynamics 365 Finance & Operations - Torsdag den 9. marts kl. 10:00 – 10:30

Tilmeld dig webinaret om EDI til Dynamics 365 Finance & Operations her

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere