29.03.2023  |  Branchenyt

Bredana inviterer til gratis seminardag om Dynamics 365 og SCM d. 19. april

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det foregår onsdag d. 19. april i AI Innovation House i Vejle, når Bredana Axcite slår dørene op for en hel seminardag om, hvordan ERP-systemet Dynamics 365 FO kan bruges til at optimere forsyningskæden.

Du kan forvente inspiration og konkrete råd til, hvordan I kom optimere forsyningskæden med Microsofts ERP-system Dynamics 365 FO (tidligere AX), hvis du melder dig til SCM-dagen. I år foregår eventet onsdag d. 19. april i AI Innovation House i Vejle. 

Meld dig gratis til eventet her: TILMELDING TIL SCM-DAGEN

Du kan sagtens få noget ud af dagen, selvom du ikke er bruger af Dynamics 365. Det er også oplagt at melde sig til, hvis man overvejer at skifte ERP-system eller blot er nysgerrig på, hvad løsningen kan. 

Vi sætter fokus på forsyningskæden i forandring

I år er temaet for SCM-dagen: en supply chain i forandring. 

Øget digitalisering er et godt eksempel på én af de forandringer, som mange virksomheder inden for produktion, handel og distribution står over for. For mange virksomheder fører øget digitalisering til mere direkte kontakt mellem virksomheden og sine kunder. Hermed ændres kravene til f.eks. forecasting, pluk på lager og returordrehåndtering.

Vi sætter naturligvis også fokus på nogle af alle de andre udfordringer, der påvirker forsyningskæden - og ikke mindst, hvordan disse kan håndteres. 

Indlæg om bl.a. forecasting, Demand Driven MRP, vigtige KPI'er og Supply Chain Center

På dagen byder vi på 10 ekspertindlæg. 

SE PROGRAMMET FOR SCM-DAGEN HER

Glæd dig bl.a. til følgende indlæg: 

 • 10 KPI’er, du bør have styr på i din Supply Chain
  Ligger et attraktivt varesortiment højt på jeres agenda? Her får du indblik i KPI’er, som I kan bruge til at tage temperaturen på jeres forsyningskæde og styrke jeres konkurrenceevne. 
   
 • Warehouse i forandring
  Inden for warehousing kan især B2C-leveringer påvirke lagerprocesserne. I dette indlæg præsenterer vi dig for en række værktøjer, der gør det muligt for jer at bevare et effektivt lager.  
   
 • Større gennemsigtighed i forsyningskæden med Supply Chain Center
  Vi præsenterer dig for den nye løsning og nogle af de stærke værktøjer, der kan være med til at styrke modstandsdygtigheden i en virksomhed som jeres.  

Oplev fremtidsforsker Claus Kjeldsen på SCM-dagen 2023

Vi er så heldige at få besøg af fremtidsforsker og økonom Claus Kjeldsen, som i sit indlæg på dagen vil fokusere på en række globale trends og deres indflydelse på fremtidens forretningsklima.

Han vil også gennemgå en række scenarier, som virksomheder, der har med forsyningskæden at gøre, bør udarbejde strategiske modsvar til.

Hvordan melder jeg mig til SCM-dagen 2023? 

Du kan melde dig gratis til dagen på vores hjemmeside her: TILMELDING TIL SCM-DAGEN

Hvem er Bredana Axcite? 

Bredana Axcite er et ERP-konsulenthus med kontor i Aarhus og Kolding. Vi hjælper mellemstore- og store virksomheder inden for produktion, handel og distribution med at optimere deres komplekse processer og forsyningskæder. Alt sammen med udgangspunkt i ERP-systemet Dynamics 365 Supply Chain Management.

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere