Landbrug

Branchenyt

Flybranchen er i frit fald efter 2020

At firmaers salg i gennemsnit er faldet i 2020 i forhold til 2019 kan næppe komme som en overraskelse for mange ovenpå det år, vi har haft os. At flybranchen er hårdest ramt, er næppe heller et chok. Sammenligner man med året før, har flybranchen tabt over 60 procent af sit salg.

IT

Mobiltelefoner skal hjælpe 1,7 millioner små landbrug under COVID-19-pandemien

Omkring 1,7 millioner små landbrug i Kenya, Nigeria og Pakistan vil modtage individuel landbrugsrådgivning igennem deres mobiltelefoner som et redskab til at forbedre deres indkomst, fødevare sikkerhed og modstandsdygtighed mod økonomiske chok forårsaget af COVID-19, oplyser IFAD, den Internationale Landbrugsudviklingsfond.

Lager & distribution

Regnskab for 2017 viser historisk overskud i dansk landbrug

Landbruget havde for første gang i flere år ikke et negativt resultat. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. På sigt kan det lede til flere investeringer i lager- og produktionsbygninger, mener Dansk Byggeri.

Innovation

Timberland vil skabe ny bomuldsforsyningskæde i Haiti

I et samarbejde med Smallholder Farmers Alliance vil den amerikanske virksomhed Timberland forsøge at genindføre bomuld som en af de største afgrøder i Haiti.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere