Indien

Strategi & ledelse

Grøn teknologi i maritim aftale mellem Danmark og Indien

En ny maritim aftale mellem Danmark og Indien skal styrke samarbejde og investeringer mellem de to lande, bl.a. omkring digitalisering og grønne teknologier til skibsbyggeri.

Strategi & ledelse

Twinings fortsætter ansvarlighedsarbejde i forsyningskæden

Den britiske teproducent Twinings har forlænget samarbejdet med Unicef for at forbedre vilkårene for især unge kvinder i sin forsyningskæde i Indien, hvor underernæring, manglende uddannelse og menneskehandel er dagligdag.

Branchenyt

Fire Maersk-skibe på vej til ophug i Indien

Maersk Line har indgået en aftale om at sende i alt otte skibe til skrotning, hvoraf de fire skal til Indien og bl.a. det værft, hvor det danske rederi allerede har to skibe liggende.

Branchenyt

Foxconn udvider indiske aktiviteter

Foxconn vil øge sine aktiviteter i Indien – måske i samarbejde med Apple.

Branchenyt

Mærsk vender tilbage til indisk ophugning

Øgede omkostninger får Mærsk til igen at sende sine skibe til ophug i Indien, selvom forholdene er kritiske. NGO kalder den danske shippinggigant hyklerisk.

Lager & distribution

Indien vil spore øl- og spiritusleverancer med GPS

Et voksende svind undervejs i forsyningskæderne har fået regeringen i en indisk delstat til at sætte gang i at installere GPS-sporingsenheder i de lastbiler, der leverer alkohol til de statslige salgssteder.

Strategi & ledelse

Walmart indtager det indiske marked

Walmart opkøber 75 procent af det indiske e-handelsfirma Flipkart. Endnu mangler detailgiganten at bekræfte aftalen, som konkurrenten Amazon ligeledes prøvede at få fingrene i.

Produktion

Ikea vil fordoble sourcing i Indien inden 2020

For fem år siden fik Ikea lov til at åbne nye butikker i Indien, og i løbet af 2018 åbner de to første. I den forbindelse har virksomheden meddelt, at den ønsker at fordoble sin sourcing i landet inden 2020.

Produktion

Novozymes bygger enzymfabrik i Indien

Den bioteknologiske virksomhed Novozymes investerer i en indisk enzymfabrik til 300 mio. kr. Fabrikken skal lave enzymer til juice- og vinmarkedet.

Lager & distribution

Volvo skal have super-lager i Indien

En aftale mellem APM Terminals og Volvo skal resultere i et nyt, skræddersyet, indisk lager med plads til 500 biler.

Branchenyt

Amazon forventer kraftig vækst i Indien

Nethandelsgiganten Amazon har store forventninger til Indiens vækst som marked og regner med, at det vil blive koncernens næststørste inden for en overskuelig fremtid.

Lager & distribution

Indien investerer massivt i infrastruktur

Den indiske regering har afsat store summer til forbedring af infrastrukturen, så landet er rustet til at udvikle sin økonomi.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere