02.11.2016  |  Branchenyt

Foxconn udvider indiske aktiviteter

Foxconn vil øge sine aktiviteter i Indien – måske i samarbejde med Apple.

Verdens største elektronikfabrikant Foxconn Technology Group (Hon Hai Precision Industry) vil ekspandere lokale aktiviteter i Indien. Udvidelserne vil ske næste år, men den Taiwanbaserede producentgiganten har allerede investeret 600 millioner USD i den indiske afdeling, skriver The Economic Times.   

Til spørgsmålet om hvorvidt Apple, som Foxconn allerede producerer den populære iPhone for, har planer om at flytte produktionen af telefonen til Indien, svarer Foxconns direktør for indiske aktiviteter, Josh Foulger, at det er noget Apple skal tage stilling til ud fra sin globale supply chain. Men han tilføjer også at:

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Virksomheder som Apple skal tage et grundigt kig på det indiske marked”.

Læs også: Apple presser forsyningskæden

Josh Foulger roser endvidere den indiske regerings tiltag under titlen ’Make in India’, der har som formål at gøre Indien attraktivt for fremstillingsvirksomheder som Foxconn.

Under ’Make in India’-programmet det sidste års tid har cirka 40 virksomheder og producenter samt syv-otte leverandører etableret aktiviteter i landet, fortæller Josh Foulger.

”Fra et fabrikationsperspektiv har Indien logistiske fordele. Når vi kigger på at gøre Indien til produktionslokation for 800 millioner telefoner, ser det meget positivt ud”, siger Josh Foulger og tilføjer:

”Indiske priser er konkurrencedygtige. Det vil tage tid, men hvis vi klarer det godt, kan det bringe positive resultater”.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere