Hub

Lager & distribution

Amazon Air på vej mod 200 fly

Om syv-otte år vil Amazon Airs flåde tælle omkring 200 fly, viser en frisk analyse. Det giver selskabet kapacitet til at konkurrere direkte med eksempelvis UPS. ”En af de største historier i luftfragtindustrien i årevis”, lyder det i undersøgelsen.

Lager & distribution

DHL åbner cykelhub i København: ”Bæredygtig last mile er afgørende”

Med sin nye Cityhub for cykelbude i København fortsætter DHL omstillingen til at blive CO2-neutral i 2050. ”Cyklerne redder ikke verden, men det er tæt på”, lød det fra transportministeren. De ansatte er begejstrede for den nye arbejdsplads.

Lager & distribution

Amazon samarbejder med DHL i amerikansk hub

Allerede i maj starter Amazon med at sende fly til sin endnu ikke byggede hub i Cincinnati. Det er muligt gennem et samarbejde med DHL America, der lader netgiganten bruge sine faciliteter til bl.a. aflæsning og sortering.

Branchenyt

Bahrain vil være logistiklink mellem øst og vest

Den lille ø-stat Bahrain i Mellemøsten har skabt en stribe kontakter til kinesiske virksomheder med henblik på at opbygge handels- og logistikrelationer de to lande imellem.

Branchenyt

DHL's europæiske knudepunkt bliver dobbelt så stort

DHL Express’ hub i Leipzig bliver nu udvidet og bliver dobbelt så stort. Det sker for at ruste kurerfirmaet til at imødekomme kundernes vækst i de kommende år. Et nyt sorteringssystem vil forøge kapaciteten med 50 procent.

Strategi & ledelse

Se SCM-landkortet over Europa

Få overblik over de europæiske forsyningskæder med SCM-landkortet over Europa.

Indhold fra partner

Lager & distribution

DHL-VP om investering i CPH: Det var på tide

Ifølge DHL Express’ vicepræsident for globale netværk, Travis Cobb, burde selskabet have investeret i opgraderingen af sin hub i Københavns lufthavn for fem-seks år siden. Når hubben åbner om små tre år, skal de seneste års store vækst indhentes.

Lager & distribution

DHL femdobler sin hub i Københavns lufthavn

Med en investering på 1 mia. kr. vil DHL Express over de næste fire år udvide sin kapacitet i Københavns lufthavn til det femdobbelte af i dag. Den voksende onlinehandel er den primære årsag til ekspansionen, som selskabet ifølge adm. direktør Atli Einarsson håber vil dække de næste 25-30 år.

Lager & distribution

Amazon investerer milliarder i egen lufthavnshub

For at imødekomme kravet om hurtig og pålidelig levering åbner Amazon nu sin egen hub ved Kentuckys nordligste lufthavn. Investeringen ligger på lidt over 10 mia. kr.

Lager & distribution

TNT investerer stort i europæisk hub

TNT Express investerer et tocifret millionbeløb i selskabets luftknudepunkt, Euro Hub, i Liege. Målet er at øge sorteringskapaciteten med 50 procent, løfte effektiviteten og forbedre TNT’s kundeservice.

Indhold fra partner

Lager & distribution

DHL’s hub i Danmark har vokseværk

Fremover skal DHL’s hub i Kastrup Lufthavn være et større omdrejningspunkt for alle forsendelser til og fra de nordiske lande. Det betyder 50 nye arbejdspladser og investeringer for 20 millioner kroner årligt i de kommende år.

Indhold fra partner

Lager & distribution

TNT åbner ny mega-hub

Ny kæmpe TNT-hub ved lufthavnen i Hannover dækker et område svarende til ni fodboldbaner. Hub’en er et vigtigt knudepunkt for internationale og europæiske fragtnetværk.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere