Fremgang

Branchenyt

Erhvervslivets forventninger spirer i takt med foråret

Mens danskerne finder overgangsjakken og solbrillerne frem, finder det danske erhvervsliv deres positive forventninger til fremtiden frem. Det går nemlig fremad, og samfundet åbner langsomt mere op.

Branchenyt

Efter juleræs buldrer e-handlen stadig derudad

Mens forventningerne til e-handlen var høje i november og december, var resultaterne endnu højere. Tendensen fortsætter stærkt ind i 2021, hvor hver tredje netbutik forventer et mindst dobbelt så stort salg i første kvartal i år i forhold til året før.

Branchenyt

Lastbilsalget i 2019 vækker glæde hos flere aktører

I 2019 oplevede lastbilsbranchen en lille forøgelse af lastbilsalget sammenlignet med forrige år. En positiv udvikling, som både De Danske Bilimpotører og Mercedes-Benz sætter pris på.

Emballagebranchen er i bedring

Det går langtsomt fremad for den danske emballagebrache trods en skrap global kokurrence og en krise, der har sat sine spor.

Lager & distribution

Danske SMV’er vinder frem på lukrative fjernmarkeder

Små og mellemstore danske virksomheder klarer sig for alvor godt på både det amerikanske og det kinesiske marked, hvor efterspørgslen på danske varer er steget markant det seneste år, viser nye tal fra DHL Express.

Branchenyt

Agidon fremlægger rekord-regnskab

It-konsulenthuset Agidon A/S har offentliggjort sit regnskab for 2011/12 med et resultat før skat på 3,5 millioner kroner.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Danske topledere har igen høje vækstforventninger

Mens coronakrisen fik verdensøkonomien til at gå i knæ i 2020 efterfulgt af CEO’ers forventninger, ser 2021 anderledes positiv ud. En rundspørge blandt både adm. direktører i Danmark og globalt foretaget af PwC, viser at optimismen er på vej tilbage ind på direktionsgangene.

Produktion

Dansk industri afslutter 2020 med gode resultater

Selvom 2020 har været lidt af et kriseår, har den danske industri klaret sig helskinnet igennem. Det viser nyeste tal fra Danmarks Statistisk, der vurderer den danske produktion som værende tilbage til samme niveau som december 2019.

Strategi & ledelse

Sorte tal hos Norden efter fem års underskud

For første gang i fem år har Dampskibsselskabet Norden præsteret positivt resultat med et overskud på 2017-regnskabet på 170 mio. kr. Forventningerne til 2018 er også gode.

Branchenyt

Pal-Cut oplever solid vækst i Sydeuropa

Pal-Cut, der sælger antiskrid-underlag, har oplevet stor vækst for 2014. En vækst, der særligt skyldes succes på det sydeuropæiske marked.

IT

Billig og hurtig voice-teknologi vinder indpas

Fremskridt inden for voice-teknologien har på det seneste rykket ved de stemmestyrede programmers ydeevne og nøjagtighed.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere