24.06.2015  |  Branchenyt

Pal-Cut oplever solid vækst i Sydeuropa

Pal-Cut, der sælger antiskrid-underlag, har oplevet stor vækst for 2014. En vækst, der særligt skyldes succes på det sydeuropæiske marked.

Holstebrovirksomheden Pal-Cut i Holstebro øger bruttofortjenesten med 11 procent til 11,4 mio. kr. for regnskabsåret 2014. Det er først og fremmest takket være gode handler i Sydeuropa, der sikrer virksomheden et overskud. 

Læs også: Øget omsætning i bornholmsk fragtfirma

Pal-Cut specialiserer sig i fuldautomatiske arkdispensere til palleteringsanlæg og anti-skrid ark til pallestabilisering. Og netop sådanne løsninger har været efterspurgt, hvorfor virksomhedens bruttoresultat er steget med 400 procent på fire år. 

”Vi har oplevet pæn og konstant vækst i Skandinavien, hvor vi har fastholdt positionen, og så har vi set resultaterne af vores øgede satsning i Sydeuropa med ny salgsdirektør og nye agenter. Det har givet vækst i Frankrig, Spanien og Italien”, siger Rudi Pedersen, adm. direktør i PAL-Cut A/S. 

Læs også: Knapp øger omsætningen med 20 procent

Han peger desuden på, at større virksomheder er begyndt at placere ordrer hos den vestjyske virksomhed.  

”De store koncerner har fået øje på fordelene, og vi har blandt andet producenter af fødevarer, drikke og dyrefoder i vores kundeportefølje. Integrationen af vores løsninger i pakkelinjen og den mere stabile transport giver en kort tilbagebetalingstid på investeringen”, siger Rudi Pedersen.

Rudi Pedersen forventer, at fremgangen fortsætter i 2015 – ikke mindst i Sydeuropa. Desuden ser han Tyskland som et interessant marked med et stort potentiale.

-JPN

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere