Fødevarer

Branchenyt

Kan du spore sundhedsskadelige fødevarer i en fart?

I moderne fødevareindustri er det afgørende at være i kontrol omkring processer vedrørende sporbarhed. Reelt gør virksomheder uden styr på test, sporbarhed og andre kerneprocesser sig unødvendigt sårbare i en række situationer.

Indhold fra partner

Sourcing

Norsk hotel- og restaurationsbranche kræver sporbarhed på alle fødevarer

Kan man kræve af sine mange leverandører, at de skal kunne dokumentere sporbarhed på alt? Det har den norske hotel- og restaurationsbranche (HORECA) besluttet sig for at gøre, for at sikre indsigt og vished for, at produktionsforholdene er i orden.

Indhold fra partner

Branchenyt

Automatisk håndtering af flere tusind læs korn

– og med potentiale til meget, meget mere

Indhold fra partner

Branchenyt

Rod i fødevaresikkerheden giver dybe ridser i renomméet

Problemer med fødevaresikkerhed kan give ridser i renomméet og koste dyrt i hjemkaldelser. Så hvordan minimerer men risikoen for at få sendt kontaminerede fødevarer i omløb?

Indhold fra partner

IT

Case: Invoice Workflow sikrer effektivitet og overblik

Har I mange købsfakturaer, og ønsker I at spare tid og kræfter i kreditorbogholderiet, så er en digital løsning til håndtering og godkendelsesproces værd at overveje. DanHatch Group har opnået store fordele med Invoice Workflow løsningen fra NORRIQ.

Indhold fra partner

Branchenyt

Indspark: Friske fødevarer er et kapløb med tiden

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere