Webinar: Vi sætter madspild og -tab på menuen

Den 17. april 2024 kan du blive meget klogere på emnet, når vi afholder webinar for alle interesserede.

Foto: Webinar den 17. april 2024, Vi sætter madspild og tab på menuen

Madspild er en af de store synder inden for opnåelse af en bæredygtig udvikling, og ifølge Fødevarestyrelsen ender ca. 814.000 tons mad i skraldespanden hvert år. 2/3 af madspild stammer fra forskellige led i fødevarebranchen, og resten kommer fra de danske hjem.
 

Hvad enten I er en større eller mindre virksomhed, så har alle en rolle i at være med til at reducere madspild og bidrage til en bæredygtig fremtid. Men er der enighed i, hvordan man definerer madspild og -tab, og kan man overhovedet stole på tallene, hvis der ikke er enighed i definitionen? Det og meget mere kan du blive klogere på den 17. april, hvor vi afholder webinar for alle interesserede. 
 

Som deltager på webinaret bliver du meget klogere på:

  • Hvordan defineres madspild og -tab?
  • Hvordan måles madspild og -tab?
  • Hvordan sikres det, at der bliver enighed omkring en anerkendt definition?
  • Hvor i fødevarekæden foregår det største spild?
  • Hvad kan du og din virksomhed gøre for at mindske madspild og udover en bedre samvittighed potentielt også spare penge

Hvem bør deltage?
Webinaret er for dig, der arbejder professionelt med fødevare, bæredygtighed og socialt ansvar, og som ønsker at vide mere om madspild.
 

Tilmeld dig webinaret her...

Mere fra...

26.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Show your commitment to Food Safety with FSSC 22000 version 6

24.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

23.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Investér i et bæredygtigt arbejdsmiljø

17.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

11.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

CSRD - hvem, hvad, hvor og hvordan?

03.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Vi sætter fokus på EU's kemikaliekrav i forbrugerprodukter