19.03.2013  |  Planlægning

Færre vil investere i ny teknologi i 2013

Indhold fra partner Hvad er dette?

Detailhandlen og fremstillingsindustrien vil investere mindre i supply chain-teknologi i 2013 end forrige år, viser ny rapport fra Eyefortransport.

Detailhandlen og fremstillingsvirksomhederne vil i mindre grad iføre sig spenderbukserne i år, set i forhold til 2012. Det fremgår af en ny international rapport fra udbyderen af Business Intelligence-løsninger Eyefortransport, der har spurgt virksomhederne om deres forventninger til investering i supply chain-teknologi i 2013.

Læs også: Sådan går det med SCM i 2013

Selv om virksomhederne er blevet mere tilbageholdende med at bruge penge på ny supply chain-teknologi, er investeringslysten dog ikke gået helt i stå. Hele 45 procent regner faktisk med at bruge flere penge, cirka ti procent færre end i 2012, og de efterspørger især teknologi til at skabe synlighed i supply chain.

Næstmest efterspørgsel er der på tekniske løsninger til S&OP, og på tredjepladsen ligger TMS (Transport Management Systems).  

Vil lytte til kundebehov
For at investere bedst muligt, er indsigt i ny teknologi afgørende, og rapporten viser, at detail- og produktionsvirksomhederne i høj grad har en fleksibel og interaktiv tilgang til teknologiske løsninger, der baserer sig på kundernes behov og feedback. Problemfri integration og lave omkostninger bliver vurderet som mindre vigtigt, når virksomhederne skal vælge, hvilken supply chain-teknologi, de vil investere i.

I stedet er det løsningernes kvalitet og graden af kundevenlighed, der betyder noget. Det understreger, hvad der er vigtigt for alle serviceudbydere; at det, der har virkelig værdi og betydning for kunderne, bør være et centralt element i forretningsstrategien, konkluderer Eyefortransport.   

- JKK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere