Ekspansion

Branchenyt

Palcut går ind på det spanske og portugisiske marked

Den danske specialist i automatiske palleteringsløsninger, Palcut A/S, udvider forretningen til Spanien og Portugal. Virksomheden ser et stort potentiale for deres innovative løsninger til pakkelinjer i den store føde- og drikkevareindustri på den iberiske halvø.

Branchenyt

FREJA ansætter ny Adm. Direktør i Polen

Den 1. februar i år bød FREJA Transport & Logistics A/S velkommen til den nye administrerende direktør i Polen, Tomasz Cegielski.

Indhold fra partner

Branchenyt

Biltema bygger nyt kæmpelager i Halmstad

Detailvirksomheden Biltema tager nu første spadestik til et nyt kæmpelager i Halmstad. Formålet er at sætte fut under væksten og nå ambitionen om at fordoble antallet af varehuse i Danmark i løbet af seks år.

Strategi & ledelse

Amazon rykker på både teknologi og tilbud

Den amerikanske e-handelsmastodont Amazon opgrader løbende sin forretning med såvel robotter som tjenester. Specielt når det kommer til automation i logistikken kan selskabet være en driver for udviklingen. På andre områder kan der også være en bagside af medaljen.

Branchenyt

Verdens største online markedsplads på vej til Europa

Den kinesiske e-handelsgigant Alibaba vil åbne kontorer i tre europæiske lande inden for den nærmeste fremtid. Hjemmemarkedet har sat farten ned, så den globale tilstedeværelse skal styrkes.

Branchenyt

Arla ekspanderer i Afrika

Mejerigiganten Arla starter to nye joint ventures op i Nigeria og Senegal, der skal være med til at sikre virksomhedens position på det Vestafrikanske marked.

Lager & distribution

Amazon Air på vej mod 200 fly

Om syv-otte år vil Amazon Airs flåde tælle omkring 200 fly, viser en frisk analyse. Det giver selskabet kapacitet til at konkurrere direkte med eksempelvis UPS. ”En af de største historier i luftfragtindustrien i årevis”, lyder det i undersøgelsen.

Lager & distribution

Opkøb af logistikvirksomheder skal styrke DFDS’s europæiske tilstedeværelse

Som led i en strategi, der skal videreudvikle og ekspandere selskabets logistiske netværk i Europa, har rederiet DFDS opkøbt to internationale logistikvirksomheder henholdsvis Holland og Finland.

Branchenyt

Hans Schourup A/S åbner salgsafdeling på Sjælland

Stigende aktivitet og ønsket om at være nærmere sine kunder, gør det naturligt for Hans Schourup A/S at tage skridtet og oprette en afdeling, med fokus på det Sjællandske marked.

Indhold fra partner

Branchenyt

Prime Cargo slår dørene op i USA

Den danske logistikvirksomhed Prime Cargo har oprettet et datterselskab i USA, der med base i Chicago skal styrke selskabets position og muligheder på det amerikanske marked.

Lager & distribution

Tiger samler sine danske lagre

Butikskæden Tiger vil strømline forretningen på hjemmemarkedet og lukker derfor tre regionale lagre for at samle dem i en central lokalitet i Greve.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere