Ekspansion

Lager & distribution

Amazon Air på vej mod 200 fly

Om syv-otte år vil Amazon Airs flåde tælle omkring 200 fly, viser en frisk analyse. Det giver selskabet kapacitet til at konkurrere direkte med eksempelvis UPS. ”En af de største historier i luftfragtindustrien i årevis”, lyder det i undersøgelsen.

Lager & distribution

Opkøb af logistikvirksomheder skal styrke DFDS’s europæiske tilstedeværelse

Som led i en strategi, der skal videreudvikle og ekspandere selskabets logistiske netværk i Europa, har rederiet DFDS opkøbt to internationale logistikvirksomheder henholdsvis Holland og Finland.

Branchenyt

Hans Schourup A/S åbner salgsafdeling på Sjælland

Stigende aktivitet og ønsket om at være nærmere sine kunder, gør det naturligt for Hans Schourup A/S at tage skridtet og oprette en afdeling, med fokus på det Sjællandske marked.

Indhold fra partner

Branchenyt

Prime Cargo slår dørene op i USA

Den danske logistikvirksomhed Prime Cargo har oprettet et datterselskab i USA, der med base i Chicago skal styrke selskabets position og muligheder på det amerikanske marked.

Lager & distribution

Tiger samler sine danske lagre

Butikskæden Tiger vil strømline forretningen på hjemmemarkedet og lukker derfor tre regionale lagre for at samle dem i en central lokalitet i Greve.

Branchenyt

FREJA ansætter ny Adm. Direktør i Polen

Den 1. februar i år bød FREJA Transport & Logistics A/S velkommen til den nye administrerende direktør i Polen, Tomasz Cegielski.

Indhold fra partner

Branchenyt

Biltema bygger nyt kæmpelager i Halmstad

Detailvirksomheden Biltema tager nu første spadestik til et nyt kæmpelager i Halmstad. Formålet er at sætte fut under væksten og nå ambitionen om at fordoble antallet af varehuse i Danmark i løbet af seks år.

Strategi & ledelse

Amazon rykker på både teknologi og tilbud

Den amerikanske e-handelsmastodont Amazon opgrader løbende sin forretning med såvel robotter som tjenester. Specielt når det kommer til automation i logistikken kan selskabet være en driver for udviklingen. På andre områder kan der også være en bagside af medaljen.

Branchenyt

Verdens største online markedsplads på vej til Europa

Den kinesiske e-handelsgigant Alibaba vil åbne kontorer i tre europæiske lande inden for den nærmeste fremtid. Hjemmemarkedet har sat farten ned, så den globale tilstedeværelse skal styrkes.

Branchenyt

Arla ekspanderer i Afrika

Mejerigiganten Arla starter to nye joint ventures op i Nigeria og Senegal, der skal være med til at sikre virksomhedens position på det Vestafrikanske marked.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere