11.06.2019  |  Branchenyt

Biltema bygger nyt kæmpelager i Halmstad

Detailvirksomheden Biltema tager nu første spadestik til et nyt kæmpelager i Halmstad. Formålet er at sætte fut under væksten og nå ambitionen om at fordoble antallet af varehuse i Danmark i løbet af seks år.

Biltema Danmark forbereder en større ekspansionen, og som et led i den tages nu første spadestik til et nyt kæmpelager i Halmstad, hvorfra der skal sendes varer til alle varehuse i Skandinavien, når det forventes at stå færdigt i 2021.

Læs også: Detailkæden Biltema opretter sit eget logistikfirma

”Det nye lager bliver 85.000 kvadratmeter, og med det vil vi samlet have et lagerområde på over 350.000 kvadratmeter”, siger administrerende direktør for datterselskabet Biltema Logistics, Bjarne Sandberg, og fortsætter:

”I byggeriet har vi sørget for at være så miljøvenlige som muligt, hvilket både ses i valg af byggemateriale og fremover kan det også ses i den måde, vi transporterer varer på”, siger han.

Udover det nye lager har Biltema også planer om inden for de kommende seks år at fordoble antallet af varehuse i Danmark.

Alle skal have råd til ordentligt udstyr
Ifølge direktør i Biltema Danmark, Jacob Borring Møller, er ekspansionsplanerne – der begynder med det nye lager – godt nyt for prisbevidste danskere.

”Vores vision er, at alle skal have råd til ordentligt udstyr til boligen og fritidsaktiviteter – uden at gå på kompromis med kvaliteten. De seneste års fremgang tyder på, at danskerne kan lide det koncept, og derfor er vi glade for at kunne udbrede det yderligere i landet. Dertil er det jo helt essentielt, at vores centrallager også i fremtiden kan præstere superskarpe leveringer”, siger han.

Det ligger endnu ikke fast, hvor de nye varehuse skal placeres, men Jacob Borring Møller oplyser, at byggeriet af de to førstkommende i Roskilde og Hjørring forventes færdigt i henholdsvis efteråret 2019 og foråret 2020.

Læs også: Logistiksatsning skal drive Søstrene Grenes ekspansion

Ekspansionsplanerne kommer efter, at Biltema Danmark først på året genererede det største overskud nogensinde.

- JMA

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere