07.02.2018  |  Branchenyt

Hans Schourup A/S åbner salgsafdeling på Sjælland

Indhold fra partner Hvad er dette?

Stigende aktivitet og ønsket om at være nærmere sine kunder, gør det naturligt for Hans Schourup A/S at tage skridtet og oprette en afdeling, med fokus på det Sjællandske marked.

Med base i Ringsted mener vi at have fundet den perfekte beliggenhed centralt på Sjælland. Så kan vi nå rundt til vores kunder på kortest mulig tid, og det skulle gerne hæve serviceniveauet endnu mere.

Kontor og Showroom
Vores kommende kontor vil fungere som et walk-in showroom, hvor vi vil vise de nyeste reoler, mobile kontorer, palle- og grenreoler samt det store program fra Axelent netvægge. Vi kommer så at sige til at arbejde i vores egne produkter. Ønsker man som kunde at besøge os, så aftal altid gerne tid, så vi er sikre på at være på plads. Kontoret fungerer som base for kørende sælgere. Eller kom forbi og hent diverse materialer, der ligger klart!

Hans Schourup i vækst
Det er særligt på 3 forretningsområder, at vi oplever en stigende vækst.

 • Lager- og pallereoler
  Hans Schourup har været begunstiget med at vinde en del lagerindretninger med lager- og pallereoler på Sjælland. Der opstår som regel altid en følgeforretning ud af disse sager, hvor vi kan få gavn af kendskabet til kundens opgaver, og hvor vi som leverandør af logistikløsninger gerne vil med på råd så tidligt i fasen det kan lade sig gøre. Det får vi bedre mulighed for fremover.
   
 • Pulterrum
  Der er godt gang i byggeriet, både i provinsen og i hovedstadsområdet. Gennem et styrket samarbejde med Axelent netvægge fra Sverige, ønsker vi at sætte endnu mere fart på forretningen. Bl.a. laver vi et showroom i Ringsted, hvor man kan besigtige de forskellige kvaliteter af pulterrumsvægge. Axelent har netop udpeget Hans Schourup A/S som Premium partner i Danmark.
   
 • Mezzaniner
  Hans Schourup A/S har gennem de sidste mange år markeret sig som den stærkeste leverandør af mezzaninløsninger, og den stigende efterspørgsel stiller også krav til os som leverandør, når der skal måles op og aftales de endelige detaljer. Mange af ad de indskudte dæk skal bruges til mere end blot opbevaring, og der kan ofte være behov for grundig dialog med kunden, når der eksempelvis skal bygges kontorer ovenpå eller under platformen. Med en central base på Sjælland kan vi bedre nå rundt, og igen yde den nødvendige service.

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981.Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i form af dedikerede medarbejdere, der hver især har sit speciale, men b…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere