06.07.2015  |  Lager & distribution

Blue Water Shipping bygger kæmpe godsterminal

Indhold fra partner Hvad er dette?

Transport- og logistiskfirmaet Blue Water Shipping investerer 120 millioner kroner i en ny godsterminal i Taulov i Fredericia Kommune.

Transport- og logistikfirmaet Blue Water Shipping har valgt at investere 120 millioner kroner i en ny 12.300 kvadratmeter stor godsterminal og et 1.800 kvadratmeter stort kontor ved motorvejen tæt ved Taulov i Fredericia Kommune. Grunden hertil er, at firmaet de seneste år har oplevet en stor vækst og et øget antal kunder.

Læs også: Blue Water Shipping opkøber Partner Solution

"Blue Water har i dag et stærkt setup med mange kontorer og terminaler rundt om i landet. Det betyder, at vi er tæt på kunderne og kan levere deres varer og gods hurtigt og effektivt”, siger Søren Nielsen, direktør for General Cargo hos Blue Water Shipping, og fortsætter:

”Den nye storterminal bliver det centrale omdrejningspunkt for vores europæiske biltrafikker, samt for de hurtigt voksende pakkeaktiviteter. Der vil desuden blive håndteret en stor mængde søfragt-gods i de nye faciliteter i Taulov. Etablering af den nye terminal skal endvidere sikre, at vi kan håndtere den forventede fortsatte vækst i volumer".

Storterminalen bliver 250 meter lang og 50 meter bred. Og med 100 porte vil terminalen blive omdrejningspunkt for import og eksport samt distributionen i Jylland med daglige forbindelser til de øvrige danske terminaler. Terminalen forventes at kunne ekspedere mellem 800 og 1.000 biler ugentligt. Derfor er der særligt fokus på den interne logistik, scanningssystemer og automatisering af processer.

"Med den nye terminal vil vores kunder opleve endnu hurtigere og mere effektiv betjening. Samtidig vil vi kunne levere service af endnu højere kvalitet og med mulighed for at indfri stigende forventninger til effektivitet og fleksibilitet fra erhvervslivet" siger Søren Nielsen.

Perfekt placering
Terminalens skal ligge på Dronningens Kvarter ved motorvejen, lige hvor E20 og E45 mødes. Og det er langt fra tilfældigt, at den skal ligge lige op ad motorvejen i Taulov.

Læs også: Norsk Freja åbner nyt logistikcenter

"Taulov giver os en perfekt placering, hvor vi kan udnytte samspillet mellem motorvejsforbindelsen samt kombiterminalen. Endelig er det en logistisk optimal placering i forhold til vores omfattende samarbejde med PostNord", siger Allan Junge, økonomidirektør hos Blue Water Shipping.

Både godsterminal og kontor forventes at stå færdig til næste sommer.

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere