Alibaba

Innovation

Kan kunstig intelligens styrke jeres supply chain?

Nye teknologier som f.eks. kunstig intelligens og machine learning kan bruges til at forbedre enhver virksomheds supply chain. Virksomheder som Amazon og Alibaba bruger disse teknologier for at kunne håndtere deres enorme ordremængder.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Alibabas fragtsøster åbner automatiseret lager i Kina

Alibabas søsterselskab, Cainiao Network, har åbnet et nyt flagskibslager med 200 AGV’er, der skal muliggøre forsendelsen af én million pakker om dagen.

Branchenyt

E-handel i Kina boomer

Onlinehandlen i Kina voksede med 26 procent i 2016 til en samlet værdi på over 5.300 mia. kr. Salget af importvarer blev mere end fordoblet.

Branchenyt

Alibaba overgår til GS1-standarder

Verdens største online markedsplads Alibaba overgår nu til GS1-standarder. Det betyder, at forbrugerne kommer til at nyde godt af bedre produktinformationer.

Sourcing

Kinesisk e-handelsgigant satser på virtuel reality

E-handelsvirksomheden Alibaba har fået sit eget virtuel reality (VR) research-laboratorie. I fremtiden skal VR få handel på nettet til at føles livagtig og virkelighedstro.

Branchenyt

Rift om kinesisk e-handel på børserne

Onlinehandel i Kina er en gigantisk forretning, og sektorens største aktører vokser i stor stil. Det giver sig også udslag på aktiemarkedet, hvor investorerne står i kø for at smide penge efter dem.

Planlægning

Alibaba vil hive millioner af kinesiske småbutikker ind i netværket

Den kinesiske e-handelsgigant Alibaba investerer milliarder i at udvide sin onlinedominans til også at omfatte millioner af fysiske butikker og ramme endnu flere forbrugere endnu mere præcist.

Branchenyt

Det komplette alternativ til Amazon

Den norske webshop Komplett skal udbredes til hele Norden som et konkurrencedygtigt alternativ til Amazon, eBay og Alibaba. Automatisering og hurtige leveringer skal være en del af succesopskriften, fortalte selskabet på NDC17.

Lager & distribution

Maersk og Alibaba går sammen om shipping

Via Alibabas portal kan den kinesiske e-handelsgigants kunder nu reservere plads på Maersks skibe. Det er resultatet af et nyt samarbejde mellem de to sværvægtere, der illustrerer det voksende samarbejde mellem de to industrier.

Branchenyt

E-handelsgigant på vej mod toppen

Alt tyder på, at der er en ny detailgigant på vej mod Wal-Marts trone. Kinesiske Alibaba afslutter i denne uge regnskabsåret med en omsætning, der haler ind på den amerikanske konkurrent.

Branchenyt

Post Danmark i kinesisk samarbejde

Den danske storaktør på pakkepostmarkedet har indgået et partnerskab med den kinesiske e-handelsgigant Alibaba om at sende danske pakker til Kina. ”Kæmpe forretningsmulighed” siger logistikchef.

Branchenyt

Verdens største online markedsplads på vej til Europa

Den kinesiske e-handelsgigant Alibaba vil åbne kontorer i tre europæiske lande inden for den nærmeste fremtid. Hjemmemarkedet har sat farten ned, så den globale tilstedeværelse skal styrkes.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere