Uber

Lager & distribution

Underskudsramte Uber vil investere millioner i Uber Freight

Transportvirksomheden Uber mister flere milliarder dollars hvert kvartal. Til trods for det overrasker virksomheden nu med en enorm investering i datterselskabet Uber Freight, der er et forsøg på at booste fragtvirksomheden.

Sourcing

Uber udvikler app til godstransport

Udover samkørsel kan it-giganten Uber nu også tilbyde godstransport i USA med den nye app Uber Freight.

Lager & distribution

Uber vil indtage fragtbranchen

Allerede næste år vil Uber udvide forretningen markant.

Branchenyt

Uber køber Otto

Delebilsgiganten Uber har netop annonceret, at den har opkøb start-up-virksomheden Otto, der fokuserer på selvkørende lastbiler. Samtidig har Uber indgået et partnerskab med Volvo om decideret bilproduktion.

Lager & distribution

Walmart samarbejder med Uber og droner

Walmart har lanceret nye tiltag, der skal forbedre kundernes shopping-oplevelse og effektivisere arbejdet i de enorme lagerbygninger.

Branchenyt

2015 blev deleøkonomiens år – også i transportbranchen

Med Uber som den store inspirationskilde forsøger flere virksomheder at etablere sig i transportindustrien. For mange logistikfirmaer kan det betyde helt nye muligheder – og ny konkurrence.

Strategi & ledelse

Disruption vedkommer alle – også dig

Disruption er ikke en fjern akademisk diskussion. Det sker lige nu og her – også i din branche. Det er teknologiske udviklinger, der skaber radikalt nye muligheder i alle brancher, og det gælder bestemt også logistikken.

Lager & distribution

Selvkørende Uber-lastbil leverer 50.000 øl

For første gang i historien har en selvkørende lastbil bragt en leverance fra A til B på en længere strækning i USA. Uber-lastbilen leverede 50.000 Budweiser-øl for bryggeriet Anheuser-Busch.

IT

”Det handler om at finde mønstre”

Machine learning og kunstig intelligens er to begreber, der for alvor er ved at vinde indpas i transport- og logistikbranchen, og potentialet er enormt, specielt for de store aktører, fortæller Ubers chef på området, danske Danny Lange, som SCM.dk har mødt.

Produktion

Den selvkørende bil flår i industriens forsyningskæde

De teknologiske fremskridt i retning af selvkørende biler og lastbiler er ved at transformere bilindustriens forsyningskæder og leverandørlandskab i stor stil.

Branchenyt

Voksende kundekrav vil definere fremtidens e-handel

Fremtidens logistiske udfordringer omkring e-handlen i Danmark vil blive formet af de stigende krav fra de mange onlinekunder. Det var et af hovedtemaerne, da Transportøkonomisk Forening holdt sin årlige Logistik- og godskonference.

Lager & distribution

Uber leverer pakker i USA

IT-virksomheden Uber, der mest er kendt for sin private taxatjeneste, er begyndt at levere pakker i hjembyen San Francisco. Modellen er den velkendte, brugerdrevne tilgang.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere