Tema om produktion 2022

IT

Business Intelligence til alle led af din produktionsvirksomhed

Måske anvender du allerede Business Intelligence (BI)? Men får du nok ud af det? BI er ikke kun noget, der skaber værdi i finansafdelingen - du kan med fordel også bruge BI i dine øvrige afdelinger.

Indhold fra partner

Produktion

Alle produktionsanlæg skal have en tvilling

Markedet for digital tvilling-teknologi er i hastig vækst, og derfor har Rockwell Automation etableret et nyt nordisk netværk. I Danmark er ProjectBinder valgt som partner. Markedet ventes at vækste med over 40 milliarder $ frem mod 2026. Det ultimative mål er, at alle produktionsanlæg har en digital tvilling.

Produktion

Vinduesproducent investerer millioner i automatisering

Hos Dana Vinduer er man i gang med at fremtidssikre produktionsfaciliteterne i Lind. Seneste skud på stammen er et nyt automatisk alu-bearbejdningsanlæg.

Produktion

Robotter fra Sønderborg holder kostbare maskiner i gang 24/7

Eksportsuccesen EasyRobotics skifter CEO. Robotvirksomheden udgør selv en digitaliseret og automatiseret produktion, og det er foreløbig blevet til 1000 robotceller til kunder over hele verden. Robotterne udfører såkaldt ’maskinpasning’, der søger for at holde kostbare maskiner i gang 24/7.

IT

Brug PLM til at gøre din virksomhed mere effektiv!

Product Lifecycle Management (PLM) er disciplinen at styre dit produkt sikkert igennem alle faser fra start til slut. PLM er blevet en væsentlig bidragyder til at løse den moderne industrivirksomheds udfordringer.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere