11.04.2022  |  IT

BOM-styring: vejen til bedre integreret konstruktion og produktion

Indhold fra partner Hvad er dette?

Håndtering af styklister (Bill Of Material eller BOM) bliver stadig vigtigere for at holde produktomkostningerne under kontrol og for at lade et produkt overgå fra design til produktion uden problemer.

... Men hvordan klarer man det bedst, hvis man ved, at design- og produktionsafdelingerne har forskellige krav til deres BOM?

Løsningen ligger i høj grad i et bedre samarbejde mellem udvikling og produktion. Men hvordan gøres det, når fremstillingsindustrien er blevet et stadig mere komplekst miljø der ofte involverer forskellige leverandører og interessenter i et produkt?

Svaret er intensiv kommunikation, der kun kan køre problemfrit, hvis de nødvendige systemer og værktøjer er på plads. Det er en af opgaverne for et PLM-system som Windchill, hvori man kan styre alle relevante styklister.

Læs merer om BOM håndtering her

Denne artikel er en del af temaet Tema om produktion 2022

Mere fra 9altitudes

9altitudes

https://www.9altitudes.com/dk/

Think big, start small, scale fast! 9altitudes Danmark består af de 4 tidligere virksomheder, Optimate, Bredana Solutions, Econocap og Dynalogic. Vi digitaliserer processer i produktions-, logistik og servicevirksomheder med Microsoft Dynamics 365 og PTC. Hos 9altitudes har vores eksperter fokus på hvad der skaber værdi for din forretning - også over tid. Vi g…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere