03.03.2023  |  Branchenyt

Undgå de klassiske fejl med struktureret dokumenthåndtering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du oplevet at få sendt et forkert eller forældet dokument til din kunde eller samarbejdspartner? Udover at en ustruktureret dokumenthåndtering sluger en masse unødig tid, så har det også store konsekvenser, når der opstår fejl.

Du kender det sikkert godt. Det flyder med dokumenter i din virksomhed, og du har sikkert også din egen struktur, for hvordan du gemmer dine dokumenter. Men hvad ville det betyde for din virksomhed, hvis alle kunne tilgå de samme dokumenter på tværs af afdelinger?


9A Document Management er fuldt integreret med de systemer, du arbejder med i din virksomhed. På den måde har du altid adgang til den nyeste version af de dokumenter, du skal bruge. Dine kunder modtager altid de rette dokumenter, og du slipper for at bruge oceaner af tid på at lede efter dem.

Se med her, hvordan du får systemerne til at arbejde for dig og opnå den bedste struktur:

Strukturér dokumenterne på tværs af forretningen >

Mere fra 9altitudes

9altitudes

https://www.9altitudes.com/dk/

Think big, start small, scale fast! 9altitudes Danmark består af de 4 tidligere virksomheder, Optimate, Bredana Solutions, Econocap og Dynalogic. Vi digitaliserer processer i produktions-, logistik og servicevirksomheder med Microsoft Dynamics 365 og PTC. Hos 9altitudes har vores eksperter fokus på hvad der skaber værdi for din forretning - også over tid. Vi g…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere