09.03.2023  |  Innovation

5 ting AR kan styrke i din værdikæde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skal din virksomhed investere i Augmented Reality eller ej? Der er allerede mange succesfortællinger om AR projekter i industrien. Mød en håndfuld industrivirksomheder, der på hver sin vis har integreret brugen af AR i organisationen.

Udviklingen af AR- og VR initiativer er i fuld gang, både fra store og små aktører, der investerer i udviklingen af platforme og tjenester, der anvender Augmented Reality i industrien – hvilket tydeligt viser, at vi ikke har set toppen af denne udvikling endnu.

Skal din virksomhed investere i Augmented Reality og Virtual Virkelighed eller ej?

Der er allerede mange succesfortællinger om AR- og VR projekter i industrien, så når ledelsen søger et direkte investeringsafkast, så er der heldigvis mange cases at henvise til. Begge teknologier har meget at byde på og er i stærk fremgang.

De nyeste tal peger på, at AR-markedet forventes at vokse markant i de kommende år, fordi teknologien er langt mere tilgængelig og anvendelsesmulighederne efterhånden er gennemprøvede i  industrien. Men det vigtigste er naturligvis primært, hvilket afkast det vil give at  investere i disse teknologier.

Som markedet ser ud i dag, kan det være afgørende at være innovativ - og netop en investering i innovative teknologier, kan vise sig at være den afgørende konkurrencefordel.

Vi har samlet 5 virksomheder, der på hver sin vis har implementeret AR i forskellige dele af værdikæden. Det er for mange en øjenåbner til, hvordan AR også kan bringe værdi i netop jeres virksomhed. Uanset om det er indenfor udvikling, design og teknik eller i træning, service, salg og support - for ikke at nævne kvalitetskontrol og montage mm. 

Få det fulde overblik her >

Mere fra 9altitudes

9altitudes

https://www.9altitudes.com/dk/

Think big, start small, scale fast! 9altitudes Danmark består af de 4 tidligere virksomheder, Optimate, Bredana Solutions, Econocap og Dynalogic. Vi digitaliserer processer i produktions-, logistik og servicevirksomheder med Microsoft Dynamics 365 og PTC. Hos 9altitudes har vores eksperter fokus på hvad der skaber værdi for din forretning - også over tid. Vi g…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere