Stregkode

Branchenyt

Er sommertid = læringstid?

Har du en stille stund henover sommeren, så brug den med korte, gratis onlinekurser i bl.a. opbygning af effektiv logistik, sporbarhed og omnichannel handel.

Indhold fra partner

Branchenyt

Quickguide: Vælg den rigtige stregkode til dit behov

Streger er nemlig ikke bare streger. De skal vælges ud fra den situation, som stregkoden skal bruges i – ellers kan din kunde ikke bruge den.

Indhold fra partner

Branchenyt

Regionerne løfter logistikken til strategisk niveau

Hvis du har bare lidt erfaring med logistik, vil det være nemt at forestille dig, hvor gigantisk en opgave det er at køre en effektiv logistik i og mellem Danmarks hospitaler.

Indhold fra partner

Branchenyt

Må du genbruge stregkodenumre?

Dine pastaskruer gik ud af produktion for 5 år siden. Til gengæld har du opfundet noget nyt: Pasta-møtrikker, og de skal have et varenummer og en stregkode. Men må du genbruge pastaskruernes GTIN-varenummer, altså det nummer der findes i stregkoden?

Indhold fra partner

IT

Stregkodens fremtid

Varer skal indeholde flere og flere produktinformationer, og virksomhederne skal reducere omkostninger til at vedligeholde data. Det er udfordringen for fremtidens varemærkning, som et projekt nu gransker dybere.

Lager & distribution

Stregkodeløsning sætter tempo på lageret

Der er fart over feltet på JP Groups lager i Viborg. Nærmest som symbol på at virksomheden leverer udstødninger til de lynhurtige Porsche biler, foregår varemodtagelse, indlagring, plukning og forsendelse i højt tempo og med ”tysk” orden, effektivitet og kvalitet.

Lager & distribution

Case: Sika Footwear: Optimerede processer med WMS-7 giver plads til vækst

”Det var vores ambition at vi skulle forbedre vores processer. WMS-7 har i den grad optimeret vores proces, så vi er blevet mere effektive og kan håndtere flere ordrer hurtigere og nemmere.” siger Sicco Roorda, Head of Supply Chain.

Indhold fra partner

Branchenyt

Stregkodemyter: Findes varens pris i stregkoden?

Det korte svar er ”sjældent” – her er baggrunden:

Indhold fra partner

Branchenyt

Effektiv logistik hos FødevareBanken støtter socialt udsattes behov

FødevareBanken er bindeleddet mellem de leverandører og grossister, der har fødevarer til overs, og de sociale organisationer, der har brug for dem. Men hvordan binder FødevareBanken selv sine logistikprocesser sammen?

Indhold fra partner

Innovation

Stregkodescannere skyld i syge medarbejdere

Dårligt designede stregkodescannere giver logistik- og transportmedarbejdere smerter, viser ny undersøgelse.

Lager & distribution

Region Syd udvikler smart lagerstyring med stregkoder

Region Syddanmark har udviklet et smart lagerstyringssystem ILS Mobil, der placerer regionen blandt de førende inden for elektronisk handel, NemHandel, i det offentlige.

IT

Håndterminaler forbedrer distribution af nødhjælp

Nødhjælpsorganisationen World Vision har sat turbo på sit arbejde med en håndterminal fra Intermec.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere