05.07.2021  |  IT

COGNEX DM8700 - NÅR DE ANDRE HAR OPGIVET AT LÆSE STREGKODEN

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye altældende stregkodescanner fra Cognex, DM8700, læser de yderst vanskelige stregkoder, hvor selv DPM scannerne allerede har kastet håndklædet i ringen.

Stregkodescannerne fra Cognex er generelt kendetegnet ved at kunne læse helt ualmindeligt besværlige 1D og 2D koder. Det gælder også Cognex DataMan DM8700, der er en høj-industriel scanner med IP67 støv-/vandtæthed og droptestet for gentagne 2,5 m tab på beton.

Cognex DM8700 findes både i en kablet og en trådløs udgave. Starter man med en kablet udgave, kan den sågar sidenhen opgraderes til trådløs udgave, blot ved montering af et andet "bundstykke" i selve scanneren.

Scanneren har et lille display, så brugeren kan se, hvad der er scannet. Desuden kan brugeren følge aktuel batteristand på den trådløse udgave og signalstyrken ved WiFi-opkobling. Således kan scanneren også sættes op til at aflevere data til en IP-adresse á la Scan-to-IP, så brugeren ikke er hæmmet af den almindelige rækkevidde til en basestation.

Cognex-produktprogrammet omfatter iøvrigt også enheder til Vision-baseret produktionsstyring og kvalitetskontrol.

Læs mere om Cognex DM8700 på produktsiden HER.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere