15.12.2020  |  Branchenyt

Case: Norske Byggfag vælger elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Breece elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies sikrer byggemarkedet, Byggfag Mehamn i Norge, altid samme pris og information på hylden som i kassen.

Med Breece elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies sikrer byggemarkedet, Byggfag Mehamn i Norge, altid samme pris og information på hylden som i kassen.

Byggfag er Norges eneste medlemsejede byggemarkedskæde. Et af medlemmerne er Byggfag Mehamn – et byggemarked, der lagerfører det meste inden for byggematerialer og værktøj.

For at eliminere tidsforbruget på at skifte prisskilte og samtidig sikre korrekte priser, har Byggfag Mehamn valgt at installere Breece elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies. En løsning som giver følgende fordele:

ALTID KORREKTE PRISER

  • Viser altid samme pris og information på hylden som i kassen

MERE TID TIL SALG

  • Eliminerer tidsforbrug på at skifte prisskilte

CLOUD-BASERET LØSNING

  • Administrér løsningen på en enkel og overskuelig måde i skyen

STYR LØSNINGEN FRA MOBILEN

Hurtigt i gang med cloud-baseret løsning

Det er både enkelt og hurtigt at komme i gang med de elektroniske hyldeforkanter. Det kræver blot det nødvendige antal skilte og en antenne til trådløs kommunikation. Selve løsningen administreres via skyen med Breece Cloud.

Om baggrunden for valget af elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies, fortæller Are Pettersen hos Byggfag Mehamn:

- Vi valgte Breece-løsningen fra Delfi på grund af den enkle, tekniske løsning som ligger i skyen, og at vi blot skulle sætte to antenner op, som dækker hele butikken.

Med Breece elektroniske hyldeforkanter kan Byggfag selv tilpasse designet på skiltene og synliggøre kampagner på hylden.

- Chroma-skiltene med tre farver giver et pænt og letlæseligt udseende, og de skifter design automatisk, når de får tilsendt en kampagnepris, siger Are Pettersen.

Let håndtering via app

Den daglige håndtering i butikken med at knytte varer og skilte sammen kan finde sted direkte ved hylden via en app, enten via håndterminal eller direkte på mobilen.

- BMA-appen gør det let at knytte prisskilte og varer sammen. Man har et fuldt overblik over løsningen når man logger på Breece Cloud via en browser, forklarer Are Pettersen.

Breece-løsningen med elektroniske hyldeforkanter er udviklet af Delfi Technologies og anvendes i dag i mere end 2.100 butikker i Europa, hvor der er installeret over 11 millioner hyldeforkanter.

Om Byggfag
Byggfag er en norsk byggemarkedskæde med forhandlere af byggevarer. Kæden blev stiftet i 1990 og ejes af medlemmerne. I dag består kæden af 36 medlemmer. I forlængelse af byggevareforretningen, driver mange af medlemmerne også entreprenørforretninger, og har et højt fagligt niveau.

Om Delfi Technologies
Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter - primært til detail-, lager & logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies har mere end 30 års erfaring fra branchen og er vokset markant de senere år. I dag råder virksomheden over mere end 110 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra Delfi Technologies A/S

Delfi Technologies A/S

www.delfi.com

Delfi Technologies er en europæisk løsningsleverandør, etableret i 1988, som har specialiseret sig i softwareløsninger inden for elektroniske hyldeforkanter, håndterminaler, kasseløsninger (POS) og printløsninger. Vores kunder repræsenterer en bred vifte af brancher såsom detailhandel, lager, sundhedssektor, field service og kontor…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere