07.07.2021  |  IT

ZEBRA CS6080 ULTRAKOMPAKT TRÅDLØS STREGKODELÆSER

Indhold fra partner Hvad er dette?

CS6080 er en solid videreudvikling af model CS4070, der nu er udgået. Afløseren er således endnu mere handy, klarer flere scanninger pr. opladning og er ikke mindst endnu mere hårdfør med sin IP64 støv-/vandbeskyttelse end forgængeren.

Zebras nye kompaktscanner kan anvendes både trådløst online og med kabel til 1D stregkoder og 2D-koder, herunder som presentation scanner.

En CS6080 kan anvendes på mange måder. I trådløs mode kan scanneren sende data via Bluetooth til en fast host med f.eks. lageroptællinger, men brugeren kan via en tast på scanneren skifte til opkoblng til f.eks. en tablet i en POS-situation, hvorved scanneren fungere som tablettens forlængede arm til datafangst.

I kabelopkoblet mode kan scanneren, placeret i en intellistand-holder, fungere som håndfri scanner (såkaldt presentation scanner) foruden almindelig kablet drift til PC/host. Skift mellem batteridrift og kablet drift sker lynhurtigt ved at skifte bundstykket i scanneren.

Udskiftning af batteri er således også en lynhurtig manøvre, omend behovet ikke ligefrem opstår ofte. Performance er nemlig 18 timers drift/13.000 scanninger pr. opladning - et niveau der ikke rigtig matches blandt "de andre i klassen".

En anden fiks feature er "find mig" funktionen. Har en bruger glemt, hvor scanneren blev efterladt, kan man på basen/laderen aktivere pager-knappen og derved aktivere scannerens "her er jeg" lydsekvens.

Zebra DS6080 er alt i alt en temmelig alsidig scanner til ret forskelligartede arbejdsopgaver, feks:

- Plukkevogne i Retail og Lager

- Vægter-kontrolopgaver

- Healthcare

Læs mere på produktsiden HER.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere