27.04.2020  |  Branchenyt

Direktør og ejer har 25-års jubilæum i Køge-virksomhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Direktør og indehaver af it-virksomheden Delfi Technologies A/S, Palle Svendsen, har 25-års jubilæum den 1. maj 2020.

Palle Svendsen kan den 1. maj 2020 markere 25 år i Delfi Technologies A/S. En europæisk it-virksomhed, der har bygget succesen på levering af stregkodeløsninger til blandt andet butikker, sygehuse, lager og industri. Virksomheden ejes af Palle Svendsen selv og han funger også som adm. direktør i det daglige.

Delfi Technologies blev grundlagt i 1988, og blev i 1995 overtaget af Palle Svendsen. Siden Palle Svendsens overtagelse i 1995, er virksomheden ekspanderet fra at være en lille dansk virksomhed med kun 2 ansatte, til en mellemstor europæisk virksomhed med mere end 110 medarbejdere og kontorer i 6 lande – Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

De senere år har virksomheden oplevet stor vækst gennem introduktion af nye teknologier og digitale løsninger – blandet andet inden for elektroniske prisskilte til supermarkeder, apoteker, byggemarkeder og andre brancher. I dag omsætter virksomheden for over 200 millioner kroner årligt.

Palle Svendsen er udannet elektronikmekaniker, en uddannelse som han gennemførte i Forsvaret. Efter uddannelsen havde han forskellige jobs, før han besluttede at starte for sig selv, hvorefter han overtog Delfi Technologies fra en af sine tidligere konkurrenter.

I kraft af sin mangeårige erfaring i virksomheden, har Palle Svendsen etableret stor ekspertise inden for stregkodeløsninger til danske og udenlandske virksomheder - herunder hardware, udvikling af software og serviceydelser.

Privat er han gift med Hanne. Sammen har de tre børn, to døtre i henholdsvis Aalborg og Bologna i Italien, og en søn i København, der selv arbejder i virksomheden.

Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter - primært til detail-, lager & logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies har mere end 30 års erfaring fra branchen og er vokset markant de senere år. I dag råder virksomheden over mere end 110 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra Delfi Technologies A/S

Delfi Technologies A/S

www.delfi.com

Delfi Technologies er en europæisk løsningsleverandør, etableret i 1988, som har specialiseret sig i softwareløsninger inden for elektroniske hyldeforkanter, håndterminaler, kasseløsninger (POS) og printløsninger. Vores kunder repræsenterer en bred vifte af brancher såsom detailhandel, lager, sundhedssektor, field service og kontor…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere