13.03.2020  |  Strategi & ledelse

SCM Agendaen #3 – HD-uddannelse i supply chain management

På Syddansk Universitet tilbyder man en af landets bredeste uddannelser i supply chain management. Professor og Ph.d. Jan Stentoft og lektor Ole Stegmann Mikkelsen fortæller i den tredje udgave af SCM Agendaen om de forskellige muligheder, universitetets HD i SCM giver de studerende og virksomhederne.

Supply chain management er selvsagt en disciplin med masser af praktik i flytningen og opbevaringen af varer, men i den grad også et område, der kalder på teori, metode, forskning og akademiske overvejelser.

Den slags beskæftiger man sig bl.a. med på Syddansk Universitet, der er partner på SCM.dk og har finansieret denne udgave af SCM Agendaen.

På SDU udbyder man en HD i netop supply chain management, der henvender sig til nuværende og kommende ledere med tværgående drifts- og udviklingsopgaver inden for logistik, indkøb, produktion, planlægning, lager og distribution.

Læs også: Efteruddannelse klæder mig på til en mere kvalificeret dialog

Til at fortælle mere om de mange perspektiver og indholdet i uddannelsen har SCM Agendaen fået besøg af professor og Ph.D Jan Stentoft og lektor Ole Stegmann Mikkelsen, der begge er tilknyttet uddannelsen.

Undervejs i udsendelsen kommer vi ind på, hvordan (god) scm er et konkurrenceparameter for virksomhederne, og hvordan de rette folk derigennem kan styrke den enkelte virksomheds konkurrencekraft.

Vi taler også om teknologier og vigtigheden af, at man som studerende lærer at sortere og vælge fra i den enorme mængde af information, der findes på området, og så hører vi om fagspecifikke værdigheder, I-mennesket, T-mennesket, forskningsbaseret undervisning og samspillet med erhvervslivet.

Deltagere:

  • Ph.d. og professor i Business-to-Business Marketing og Supply Chain Management ved Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, Jan Stentoft
  • Ph.d., cand.merc og lektor samme sted, Ole Stegmann Mikkelsen
  • Vært: Anders Kampmann, journalist og webredaktør, SCM.dk

Podcasten er gratis tilgængelig for alle med en smartphone via podcast apps som Apple Podcast, Google Podcasts og Pocket Cast.

Hør de to første udsendelser om hhv. supply chain 4.0 her og e-handelslogistik her.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere