17.12.2019  |  SCM 4.0

SCM Agendaen #1: SCM 4.0 – muligheder og udfordringer

Den allerførste udgave af vores nye podcast, SCM Agendaen, er klar! Temaet for udsendelsen er SCM 4.0 og de mange fantastiske muligheder, teknologien rummer, men også de udfordringer, der kan følge med for de danske virksomheder, som agter at tage teknologien til sig.

SCM 4.0 er et voksende emne her på SCM.dk, og et omdrejningspunkt i flere af vores temaer, eksempelvis det nylige om IT & avanceret teknologi. På den baggrund synes vi her på redaktionen også, at SCM 4.0 ville være et godt valg som tema for den allerførste udgave af vores nye podcast, SCM Agendaen, som vi hermed lancerer.

Læs også: Tre skarpe om supply chain 4.0 og organisationers parathed

Der er nemlig en lang række fantastiske muligheder gemt i de mange teknologier i SCM 4.0, men også mange udfordringer for de danske virksomheder, som agter at tage teknologien til sig. Så hvordan kan de danske supply chain-organisationer og deres respektive ledelser gribe disse aspekter an? Og er de overhovedet klar til det?

Til at svare på de spørgsmål – og flere andre – har vi inviteret tre eksperter på området i studiet, som leverer deres bud på, hvad virksomhederne skal fokusere på, ikke mindst ud fra et ønske om at skabe værdi for kunden. Det drejer sig om:

  • Henning de Haas som er adjunkt på Institut for Teknologi og Forretningsudvikling ved Aarhus Universitet og også har Haas Læring & Ledelse,
  • Gustaf Høskuldsson, der er ganske ny COO for Pascal Audio A/S, og
  • Alis Hemmingsen, der er Commercial business development lead for Optilon

I udsendelsen kommer de rundt om emner som ”den lærende forsyningskæde”, det at tage menneskerne med i arbejdet, mening for medarbejderne, og vigtigheden af at tage sig tid til at give organisationen mulighed for at løfte sig. Det er nemlig noget, der kræver mod.

Podcasten er gratis tilgængelig for alle med en smartphone via podcast apps som Apple Podcast, Google Podcasts og Pocket Cast.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere